Domů Zboží Od artemis1981

LNĚNÝ olej lisovaný za studena

72 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 4121211
Zobrazení: 117x
Vloženo: 30.7.2013
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lněný olej - rostlinný olej dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.
Lněný olej je známý již po tisíce let. Příznivé účinky lněného oleje byly známy již ve starém Řecku, např. Hippokrates jej předepisoval při potížích se sliznicemi.
Lněný olej se získává lisováním semínek lnu setého, známého především jako textilní plodina. Panenský lněný olej, lisovaný za studena z lněných semínek, se vyznačuje vysokým obsahem lecitinu, minerálních látek a vitamínů, obsahuje až 72 % nenasycených esenciálních mastných kyselin. Panenský lněný olej je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů esenciální mastné kyseliny Omega 3.
Při vnějším užití se panenský lněný olej uplatňuje na ošetření suché kůže, blahodárně působí na kůži citlivou.Panenský lněný olej má vynikající regenerační účinky, kůži zvláčňuje a zjemňuje.
SLOŽENÍ: 100 % panenský olej lisovaný za studena ze semínek lnu setého. Bez přídavných barvících a konzervačních látek, čistý přírodní produkt.
INCI: Linum usitatissimum Seed Oil
Baleno v plastové dóze o obsahu 100 nebo 1000 ml, dále dle výběru zvolené varianty. Lahvička je opatřena těsnící vložkou a trhací pojistkou.

    Menu
    --