Domů Zboží Od Slovana

Lněná halenka žlutá s výšivkou pampelišky

1 993 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 4 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 10233497
Zobrazení: 430x
Vloženo: 17.1.2019
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Halenka ze 100% lnu žluté barvy s výšivkou černé kontury rozkvetlé pampelišky do tvaru lampiónu na pravém rameni ve velikosti 15x11 cm.

ŽLUTÝ LEN JIŽ, BOHUŽEL, NENÍ K DISPOZICI. HALENKU JE MOŽNÉ VYHOTOVIT Z KTERÉHOKOLIV JINÉHO TYPU LNU Z VYSTAVENÝCH MODELŮ. 

Len je krásně měkký, lehčí gramáže 170 g/m2, jasné syté žluté barvy. Mačkavost lnu je jeho typická vlastnost a důkazem čisté kvality.

Působivý kontrast jasně žlutého lněného materiálu a poutavě černé výšivky zaujme pozornost každého člověka s estetickým cítěním. Umístění výšivky na pravém rameni navíc posiluje ženskost.

Jednoduchý střih halenky, lodičkový výstřih, spadlé rukávy, mírně projmutá v pase. Ve velikosti 40 ihned k odeslání. Možno ušít v jakékoli jiné velikosti 32-46 dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR.

Menu
--