Domů Zboží Od Slovana

Lněná halenka Ladinec vyšívaná jasně bílý len

2 720 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 4 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 11426950
Zobrazení: 298x
Vloženo: 22.4.2020
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Halenka ze 100% jasně bílého lnu s působivou slovanskou výšivkou Ladince nebesky modré barvy. Tato kombinace krásně rozzáří celou osobnost. Výšivka byla zhotovena za účelem energetické ochrany biopole člověka. 

Význam ochranného symbolu Ladince: Symbol lásky, harmonie a štěstí v rodině, ochrana žen a dívek, dětí, manželství, rodiny. Dívkám pomáhá najít svou spřízněnou duši pro partnerství, přináší zdravé a silné děti, pomáhá udržovat soulad a pořádek v domě.

Výšivka - slovanský motiv Ladinec ve  velikosti 3x3 cm v počtu 9 ks kolem výstřihu na předním díle, 1 ks na zadním díle za krkem, 3 ks na každém rameni. Celkem 16 výšivek.

Lesklá nebesky modrá vyšívací nit vyniká na lněném podkladě jasně bílé barvy. Bohaté zdobení působí jemně a vkusně. Vytváří spolu se slovanským motivem zcela originální oděv.

Čistý 100% len s gramáží 245 g/m2, díky změkčení je méně mačkavý a příjemně měkký na tělo. Jasně bílá barva.

Nabíraný výstřih do paspule dokulata obkružující dekolt, zvýrazňuje ženskost. Tento typ výstřihu dokonale sedne na jakékoliv poprsí. Krátký reglánový rukáv nabíraný do gumičky. Pohodlný volnější střih. Těsněji na těle by se mačkal a omezoval v pohybu, neboť len je zcela nepružný materiál.

Halenka ve velikosti 42 (horní obvod - 108 cm, pas - 96, boky 110, délka halenky 60 cm). V dalších velikostech 34-48 zhotovíme do 14 dnů dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí. 

Halenka se bezvadně hodí k dlouhé slovanské sukni s výšivkou Mokoše ve stejné barvě ze stejného typu lnu. Tvoří spolu komplet. 

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Autorská práce dílny SLOVANA

Menu
--