Domů Zboží Od may

Lněná dlouhá přírodní se zeleným pruhem a krásná

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od may

Katalogové č.: 10954701
Zobrazení: 242x
Vloženo: 15.10.2019
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

:-)

Po dlouhé době zase jedna klasicky rozšířená sukně, jako obvykle celá z přírodního lnu, na podzim jako stvořená. A obzvlášť, pokud jste se lnu až doposud bála. Uvidíte, jak vás budou obdivovat ;-) (mohu rovnou poslat vizitky navíc pro vaše kamarádky :oD)

Zapínání vzadu na zip a dva knoflíčky v barvě lemu, rozhodně doporučuji lehký zelený nebo vhodný vzorovaný svetřík, buď zastrčit dovnitř a nebo přes sukni a přepásat tenkým pásečkem.

V části pasového dílu je zakomponovaná guma, která velmi mírně koriguje obvod, mohu ji ještě trošku upravit, kdyby byl obvod sukně v pase pro vás moc široký. Na některých fotografiích je sukně trošku pomačkaná, len to dělá rád, že se mačká. Ale musím říci, že přímo tento len se dokáže docela dobře vyrovnat vlastní vahou, dlouhé sukně a šaty jsou z něho přímo ideální. Je to poměrně těžký a příjemný materiál.

Rozměry: v pase 42 cm, po natažení max. 45 cm (tedy obvod 90), šlo by trošičku upravit směrem dolů až na nějakých cca 38 cm. Délka sukně (nelze ji dodatečně upravovat) 95 cm

Materiál: 100% len - přírodní len ČR, barevný len ?, to tedy nevím :-o

A další sukně, mini i maxi tady

Menu
--