Domů Zboží Od artemis1981

LEVANDULE květ

9 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 5.8.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 3 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 5.8.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 8190472
Zobrazení: 172x
Vloženo: 24.1.2017
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Květ levandule je vhodný pro účely vykuřování. Má silné očistné účinky - na rovině duchovní i fyzické, z aury odstraňuje negativní vibrace.
Podporuje lásku, projasňuje cestu, zklidňuje a konejší. Je vhodná při nervozitě a stresu, navozuje klidný spánek, tiší bolesti především duchovního rázu, zbavuje strachu, posiluje sebevědomí.
Má také dezinfekční účinky. Při spalování vydává levandule svěže květinovou, čistou a jasnou, typicky levandulovou vůni.
Latinský název: Lavandula officinalis
Hmotnost: 10 gramů
Účinek: Očistný / Uklidňující / Léčebný
Vůně: svěže květinová, čistá a jasná, typicky levandulová
Země původu: Francie
Způsob spalování: uhlík, vykuřovací pícka, elektrická kadidelnice
Pohlaví: Mužské
Planeta: Merkur
Element: Vzduch
Magické použití: levandule má dlouhou a bohatou historii, a to zejména v souvislosti s láskou a kouzly. Vůně levandule dokáže přivolat lásku mužů. Ženu naopak levandule ochraňuje před hrubým zacházením ze strany manžela. Spalování květů levandule navozuje spánek, ochraňuje, přináší mír, štěstí a dlouhověkost. Vůně a síla levandule je tak mocná, že dokáže zvrátit deprese, harmonizuje a čistí. Květ levandule lze použít pro očistná kouzla, přitažlivost, kouzla lásky, léčení a dlouhověkost, snění a vytváření snů, pracování se sny, věštění. Vůně levandule odbourává bolesti hlavy způsobené stresem, je účinná při depresi, podporuje spánek. Levandule je vynikající meditační bylina. Pálení levandule během meditace vám může pomoci více se uvolnit, otevřít svou mysl a přijímat čistou energii.

 

Menu
--