Domů Zboží Od Jelenka

„lesní“ Labradorit a Rudraksha

180 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jelenka

Katalogové č.: 9602209
Zobrazení: 105x
Vloženo: 29.5.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Na výrobu tohoto náramku byly použity 12mm velké kuličky labradoritů zelených odstínů a stejně velkých semen stromu Elaeocarpus granit. Tyto stromy rostou od úpatí Himalájí, v Nepálu, Indii až po jihovýchodní Asii a jsou tradičně využívány ve východní medicíně, pro své léčivé účinky.

Vše navlečeno na pružném silikonovém lanku o délce 19 cm. Díky velkému průměru korálků padnou lépe na drobnější ručku, ideálně s obvodem kolem 16 cm. Velikost tohoto velmi výrazného náramku mohu na přání upravit.

Léčebné využití: Labradorit tiší bolesti páteře a kostí. Pomáhá při revmatismu, dně a účinně tlumí napětí a bolesti při menstruaci. Vyrovnává hormonální soustavu a podporuje přirozené funkce metabolismu. Snižuje vysoký krevní tlak a stabilizuje srdeční rytmus. Mírní pocit chladu a pomáhá předcházet nachlazení. Rudraksha vytváří silnou pozitivní energii pro tělo i mysl, zvyšuje sílu intuice, zlepšuje koncentraci a je uctívána pro své protistárnoucí účinky.

Labradorit je podobně jako ostatní opalizující kameny řazen k velice mystickým a ochranným kamenům. Vnáší světlo do života a je symbolem proměny. Pomáhá při depresích, negativních emocích, zahání strach a noční můry. Labradorit pomáhá prosvětlit vzpomínky a dát tak věcem znovu svůj smysl.

Labradorit nemá moc rád společnost jiných kamenů. Tentokrát jej tedy kombinuji pouze s rudrakshou a přestože mám osobně „vrstvení“ náramků moc ráda, tento doporučuji již s dalšími nekombinovat.

Očista a nabíjení: Čistíme pod proudem čisté vody a nabíjíme za jasných nocí, Já ty své nabíjím za úplňku nebo pár dnů před ním. Prosím pro zachování krásy semen nenechávejte dlouho ve vodě a vyvarujte se kontaktu semen s chemickými přípravky (včetně těch tělových). Pro krásný a teplý lesk občas Rudrakshu natřete mandlovým, kokosovým či sezamovým olejem (pokud nemáte, postačí i kuchyňský). Chvíli nechat působit a vytřete do sucha. Prodloužíte jim tak krásu a životnost.

Ať přináší radost!

Menu
--