Domů Zboží Od Oxanka

Láva & Achát. Přírodní náramek.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 11401402
Zobrazení: 207x
Vloženo: 13.4.2020
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Buď originální.. ;)

Láva

Lávový kámen je i silným ochranným kamenem. Ochranný kámen, který podporuje sílu a životní energii. Dodává sebevědomí, odvahu a pocit bezpečí. Vhodný pro obdobní změn v životě a dosahování cílů. Posiluje pozitivní energii. Je spojen s kořenovou čakrou.

Dodává svým majitelům silnou pozitivní energii, přináší vitalitu do života. Používán jako ochranné amulety, považován za kámen znovuzrození. Má silné uklidňující účinky, symbol životní rovnováhy, cílevědomosti. Uklidňuje emoce. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Pomáhá uvolnit unavenou mysl a navozuje úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty.

Achát
Užití: odvaha, síla, dlouhověkost, láska, ochrana, uzemnění.
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Není to jen síla a energie drahých kamenů,je to i spojení s přírodou a její krásou. Proto se na chvíli zastavte,odpočiňte si,relaxujte a kochejte se dary,které Vám příroda přináší. ;)
Další šperky najdete zde- https://www.fler.cz/shop/oxanka   

Děkujiže nekopírujete mé zboží a nápady! :)

Bižuterii si určitě sundavejte na noc před spaním, při sportu, návštěvě bazénu, v soláriu a dalších aktivitách, které by ji mohli poškodit.

Menu
--