Domů Zboží Od Dekorace u Silvie

Lapač zlých snů Fialová tanečnice 22 x 65 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dekorace u Silvie

Katalogové č.: 11217654
Zobrazení: 97x
Vloženo: 3.2.2020
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapače snů zavěšují indiáni za hlavu spícího, nebo volně do místnosti. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího, aby s nimi  mohl dále pracovat a v klidu snít.

Fialová barva peří je symbolem duchovna i srdečnosti. Působí na centrální nervový systém uklidňujícím dojmem a vyvolává spánek. Přináší inspiraci, pokoru a napomáhá meditacím. Zklidňuje hyperaktivní děti. Přináší sny o okultních či magických záležitostech. 

Bílá barva pletené krajky a peří Vám zajistí klid a odpočinek. Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti. Napomáhá přemýšlení, stabilizuje, posiluje a očišťuje. 

Lapač zlých snů je vhodný k zavěšení do ložnice, do dětského pokoje, do obývacího pokoje nebo do pracovny. Nebo jako dárek k jakékoli příležitosti. 


Základní kovový kruh má průměr 22 cm a je vyplněn ručně pletenou krajkou, která je upletena ze 100% bavlny. Pštrosí peří je nakombinováno v bílé a čtyřech odstínech fialové a je přichyceno na dřevěných korálcích.

Celková délka lapače je 65 cm.

Menu
--