Domů Zboží Od Wendy in the woods

Lapač snů s minerálními korálky mini 4.

599 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Wendy in the woods

Katalogové č.: 10941087
Zobrazení: 37x
Vloženo: 10.10.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lapač snů s krásným háčkovaným středem laděný do přírodní bílo-béžové barvy. Doplněný minerálními korálky avanturínu a jadeitu.

Průměr kruhu 17,5cm/celková délka 46cm

Lapače snů indiáni volně zavěšují do místnosti nebo přímo za hlavu spícího. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího, aby mohl s nimi  nadále pracovat. 

AVANTURÍN - Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu.

JADEITpřitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

BÍLÁ barva - je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti. Napomáhá přemýšlení, stabilizuje, posiluje a očišťuje. Umocňuje působení barvy, s níž je používána.

BÉŽOVÁ / HNĚDÁ barva - symbolizuje trpělivost a spolehlivost. Je to barva země a pokory. Dodává klidnou stálou energii. Je barvou zdravého rozumu.

                                                                           

Menu
--