Domů Zboží Od lanica official

Lanica ROVNOVÁHA- šperk pro výjimečné ženy

685 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Česká pošta - psaní cenné75 Kč
Dobírka
Zásilkovna130 Kč
Česká pošta - psaní cenné10 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od lanica official

Katalogové č.: 7412678
Zobrazení: 501x
Vloženo: 9.5.2016
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

OCHRANA. HARMONIE. ROVNOVÁHA. KLID. ŠTĚSTÍ. ZEMĚ.

Náramek Rovnováha je složen z polodrahokamů obrázkového Jaspisu, Howlitu a zlatého Hematitu. Je možné jej definovat slovy OCHRANA. HARMONIE. ROVNOVÁHA. KLID. ŠTĚSTÍ. ZEMĚ.

Kombinací těchto minerálů vzniká LANICA Rovnováha- šperk,  který svému majiteli dopomáhá k nalezení stability a rovnováhy ve všech oblastech života. Snílky vrací nohama na zem a realistům pomáhá odstranit strach s cílem dojít k rovnovážnému stavu. Nastoluje pocity štěstí nezatížené minulostí, kterou ventiluje skrze své vnitřní obrázky. Patřící elementu země je úzce spjat s přírodou a tak nastoluje pocity klidu. 

Jaspis je minerálem dodávajícím odvahu a energii k naplnění záměrů- podporuje rychlé uvažování a organizační schopnosti, zároveň přivolává štěstí. Vaše projekty jsou ode dneška s LANICA Rovnováha šperkem na správné cestě.

Obrázkový Jaspis, který přejímá všechny vlastnosti
Jaspisu obecně, se navíc vyznačuje schopností podpořit soustředění a jeho zemské energie dokážou vrátit nohama na zem všechny snílky. 

Harmonii a klid nastolující Howlit bílý, který Vám dopomůže k otevřené mysli a intuici zajistí, aby pocity a myšlenky byly vyneseny na povrch a Vy jste našli správná řešení bez vlivu emocí. 

Hematit je vysoce ochranným minerálem nastolující mír a harmonii, který v této kombinaci oceníte zejména v pracovní oblasti.

Menu
--