Domů Zboží Od Cíněnka

Kvetoucí lodolit - cínovaný náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 10344491
Zobrazení: 231x
Vloženo: 20.2.2019
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kvetoucí lodolit - cínovaný náhrdelník

Autorský náhrelník - vyroben z cínu se stříbrem, měděného pocínovaného drátu, korálků z korálu a lodolitu. Rozměry  přívěsku jsou 6,7x2,3cm (měřeno v nejširším místě).

Šperk je patinován, broušen, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem. Zavěšeno na černé kulaté kůži .

Lodolit: je křišťál s inkluzemi bahenního typu, které často připomínají podmořské korálové útesy. Tyto inkluze jsou většinou tvořeny chlority, železem a kalcitem. Doluje se na jediném místě na světě - v Minas Gerais v Brazílii.   Nejčastěji se používá jako pomůcka při zhmotňování vlastních tužeb. Zvyšuje vlastní spirituální energii a pomáhá proto při komunikaci s vyšší inteligencí/vyšším vědomím. Kámen je ztělesněním andělské energie, měkké, ale mocné a přizpůsobivé, která nám umožňuje nahlédnout do vlastního nitra a objevit svou podstatu, přičemž zlepšuje naše telepatické schopnosti a mimosmyslové vnímání, čímž nám dává klíč k "vnitřní moudrosti", k poznatkům z minulých životů.

V šamanismu se používá na šamanské cestování: navazuje šamanské vize a pomáhá při léčení. Meditace s kamenem šamanských snů přináší transformaci na mnoha úrovních. Podporuje spirituální růst, jasnost záměru a integraci osobnosti.  Je to mocný čistič a používá se při čistění aury a meridiánů. Rozptyluje negativní energii. Když se používá s ametystem, odstraňuje z naší aury nežádané energie. Když se používá společně s rubínem, ochraňuje před psychickým útokem.

Léčivé účinky: Je to kámen se silnou, ale nenásilnou léčivou energií (říká se mu "léčitelský kámen"), který spouští energetické přesuny v organismu, takže organismus je schopný obnovit svoji původní energetickou strukturu. Eliminuje toxiny. Působí proti různym výrůstkům a pigmentovým skvrnám. Snižuje fyzickou bolest.

Zasílám v dárkové krabičce.

Menu
--