Domů Zboží Od aimreg

Kvalitní rouška s kapsou a drátkem - geometrie 1

129 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce165 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od aimreg

Katalogové č.: 11507160
Zobrazení: 89x
Vloženo: 21.5.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zakupte některý z elegantních šperků s minerály, lupami a ručně vyráběným sklem z mého druhého profilu "GERMIA" a uspořte na poštovném!

Nejlépe sedící rouška pro dospělého se zabudovaným drátkem a kapsičkou pro vložení filtru nebo kapesníčku.


Po několika vyzkoušených designech je tento ten nejlépe sedící (jak pro muže, tak pro ženy), nemá šev ve výdechovém proudu a má zabudovanou kapsičku, do které lze sáhnout po levé i pravé straně, manipulace s filtrem je tedy o něco jednodušší. Rouška má také po stranách tunýlky - lze si tedy navléknout jakékoliv vázání, které vám vyhovuje, pokud nejste fanoušky tkaniček. 


Rouška je vyrobena z designových látek s motivem geometrických čar tvořících optický klam 3D tvarů v černobílé a zevnitř je světloučká látka s motivy hrošíků, jež vkládám dovnitř všech mých roušek (mé logo). Rouška na obrázku je pouze ilustrační, při objednávce zašlu roušku ze stejné látky.


Složení: 100% bavlněné plátno, PES tkaničky 90cmx2, nerez/mosaz drátek - lze prát na 90 stupňů, nebo vyvářet v hrnci, při žehlení tkaničky vyjměte. Drátek zbytečně nenamáhejte. udržujte ho ve tvaru, který vám vyhovuje.
Způsob správného uvázání roušky vidíte na posledním obrázku.

Menu
--