Domů Zboží Od Strážci krystalů

Křišťál - Mistrovský krystal DOW - vzácnost

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Strážci krystalů

Katalogové č.: 11522522
Zobrazení: 206x
Vloženo: 27.5.2020
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krystal Kristovského vědomí Dow + Isis 

Křišťál nese vždy velmi pozitivní, nabíjející energii.

Pomáhá udržovat v harmonii a vyváženosti energetická centra v našem těle.

Tato mistrovská formace krystalů umístěná v našem domově může být nejen zajímavou dekorací, na kterou se třeba budeme rádi dívat, ale také může být pro nás úžasným světelným přítelem a pracovníkem, který nám bude pozitivně navyšovat energii našeho prostředí, přivádět do něj světlo a lásku a pomáhat nám v našem osobním růstu. Rozvíjet dary, umožňovat komunikaci s vyššimi říšemi. A to vše v pozitivním duchu a pro dobro všech.

Křišťál je také výborný na energetické nabíjení jiných krystalů ve své blízkosti nebo na nabíjení šperků a náramků z krystalů a minerálů. 

Tato větší krystalová formace má velký hlavní krystal s velmi vzácnou mistrovskou formací Dow.

Tyto krystaly mají tři 7.stranné zakončovací plochy fazet a tři protilehlé 3-stranné zakončovací plochy fazet.

Mají dokonalou božskou formaci 7-3-7-3-7-3 , která je zhmotněním geometrické dokonalosti, jsou nosisteli Kristovského světelného vědomí.

Dow krystaly se také nazývají Trans-Channeling krystaly, protože jsou to Transmitter vysílače a Channeling přijímače krystaly v jednom, ale vlastně jestě navíc zesilené.

Konkrétně Dow, nebo Trans-Channeling krystaly, jsou velmi vzácné kombinace těchto dvou atributů v jediném krystalu. 

Jsou  to velmi energeticky silné krystaly.

Krystaly Dow jsou pojmenovány po přítelkyni Katriny Raphaell (autorky pojmenování mistrovských krystalů)- Jane Ann Dow.

Tyto krystaly usnadňují přenos znalostí, energie a porozumění mezi energetickými vrstvami Životní síly. Vysílače jsou krystaly používané pro komunikaci na velké vzdálenosti.

Jsou nejmocnějším komunikačním kanálem pro získání moudrosti a porozumění z vyšších úrovní energie - duchovních světů.

Krystaly Dow jsou velmi účinné krystaly, které lze použít k hluboké meditativní práci. Jejich použití vyžaduje jasně definovaný vědomý záměr. Pokud jsme konkrétní našimi otázkami, zajistí nám tato mistrovská formace tohoto krystalu velmi konkrétní odpověď. Při použití těchto krystalů je opravdu klíčová přesnost.

Krystaly Dow jsou považovány za „dokončovací“ krystaly. Lidé, kteří jsou ve svém "posledním životě" tady na Zemi, se ocitnou přitaženi těmito krystaly. Všechno ze všech minulých životů, včetně tohoto, je vtaženo ke zpracování. 

Krystal Dow také urovnává energie v našem vlastním čakrovém systému. Pokud víme, že je u nás čakra, která je nevyvážená, můžeme  na ni umístit krystal Dow, aby vyvážila energii v čakrovém systému.

Záhadná síla těchto formací z nich činí velmi zajímavé a tajemné krystaly. Pokud jste připraveni na hlubokou duchovní cestu, na  lekce, které vám tento krystal  udělí a na jeho nedozírné možnosti,které se můžete naučit efektivně využívat, je tu tento krystal právě pro vás...

Drúza má na dalším menším  krystalu mistrovskou formaci ISIS -je to krystal se souměrnou, pětistrannou fazetou, vypadající jako hrot šípu.

Přináší pečující ženskou energii při léčení našich emočních zranění, vytváří rovnováhu, vyrovnává rozdíly mezi našimi Jin a Jang energiemi.

Je to krystal úrodnosti, trpělivosti a vytrvalosti.

Nese energii Bohyně, energii krásy a odvahy.

Patří mezi silné, ale zároveň šetrné krystaly.   

Krystaly Dow a Isis  patří dle metafyzického popisu do skupiny Mistrovských krystalů. Autorkou tohoto specifického zařazení krystalů je Katrina Raphaell, která napsala knihy o krystalovém léčení. Určila a popsala některé velmi zajímavé formace křemenných krystalů, které nazvala Mistrovskými.

Jsou to krystaly, o nichž se říká, že jsou již programovány Matkou Zemí pro konkrétní použití v duchovní a krystalové léčivé práci.

Byla první, kdo pojmenovala tyto krystaly, ale jiní nezávisle poskytli podobné informace, které ji potvrzují.

Krystal je tu pro někoho, kdo už je na cestě svého duchovního poznání, ví, oč jde, je otevřeného srdce a cítí, že nastal čas, aby mu do života vstoupil Dow... 

Všechny krystaly pro vás vybíráme osobně, s citem a velmi pečlivě u českého dovozce ze zahraničí.

Země původu: Brazílie

Výborná kvalita AA

Váha: 582 g

Rozměry: 13 × 10 × 9 cm  

Kupujete přesně ten jedinečný kus,který je popsán a který je vyfocen na fotografii.

 

Očista a nabíjení 

Očišťujeme pod proudem chladné vody, představujeme si, jak voda smývá z krystalu všechnu nízkovibrační a negativní energii, všechny energetické otisky, které na krystalu ulpěly a krystal se stává znovu čistým a zářícím. Vše děláme podle citu.

Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho.

Krystaly křišťálu mají rády sluníčko, jen pozor na to silné polední.

 

 

    Menu
    --