Domů Zboží Od Michaela2308

"Křišťál/Jadeit/Hematit" - minerálový náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Michaela2308

Katalogové č.: 10951545
Zobrazení: 70x
Vloženo: 14.10.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z minerálu Křišťál popraskaný růžový (6mm), Jadeit oceán a srdíčka z minerálu Hematit stříbrný. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod cca 16-17cm.

Křišťál - je univerzální, nejúčinnější  krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Jadeit - je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Hematit je zvláště účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. Uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a braní negativním energiím vstupovat do aury, čímž v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Na duševní úrovni přispívá hematit k soustředění a zaměření na jednu věc. Zlepšuje paměť a přispívá ke zrodu originálních myšlenek.

Menu
--