Domů Zboží Od Umělecký kovář

Kovaná poštovní schránka "JUNO"

Cena není dostupná
za 1 ks
Sleva -30% nejnižší cena za 30 dnů před slevou: 8 325 Kč
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Umělecký kovář

Katalogové č.: 7729409
Zobrazení: 1253x
Vloženo: 3.9.2016
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šperkujete si domov a řešíte každý detail? Máte rádi jednoduchý a čistý design? Každodenní praktičnosti, které si nejde nezamilovat? Přesně pro vás jsme tady. 

Kovaná poštovní schránka "JUNO" je dostatečně velká, aby stačila rodině plné dopisovatelů a odebíratelů časopisů těch největších velikostí a také rodině, která si potrpí na originální a vkusný design.

I když je schránka JUNO větších rozměrů, rozhodně nepůsobí mohutně. Vertikální linie rozbíjí celý objekt a opakují tvar celé schránky. 

Na schránce jsou zajímavé různé typicky kované prvky, jako jsou shozené hrany nebo nýtování. 

Protože jsou v dnešní době poštovní schránky spíše bombardovány letáky jak poštou, vymysleli jsme k schránce JUNO také válec na letáky. Je to velká výhoda, díky které se vám letáky  nesmísí se zbytkem pošty, takže se nemůže stát, že byste omylem o nějakou poštu přišli. 

A co je úžasného na schránce JUNO kromě toho, že je krásná, originální, prostorná a nedobytná? Na zakázku vám mohu vytvořit i štítek se jménem nebo číslem domu, který se perfektně hodí na válec na letáky. 

Povrchová úprava: Tato poštovní schránka je pozinkována (ochrana před korozí příštích 40 let) a natřena černou kovářskou barvou.

Velikost (cca): Celková výška : 53 cm (schránka: 40 cm, válec: 13 cm), šířka: 30 cm - na zakázku je možné vyrobit jakoukoliv velikost

Hledáte další inspiraci? V nabídce máme další kované poštovní schránky:

Menu
--