Domů Zboží Od Hopley

KOULE Orgonit 4cm Lungta

1 302 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Hopley

Katalogové č.: 3599701
Zobrazení: 43x
Vloženo: 28.2.2013
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Orgonitová kulička - zdobeno na povrchu plátkovým dukátovým zlatem 23,75ct, v pólech jsou zlacené křišťálové 10mm kuličky - a proto to tak září :-)

 

KOULE JE DOKONALÁ, KULATÁ A HLADKÁ JAKO SKLO. Je symetrická, má dva póly, v každém pólu zlacený křišťálový krystal.

Koule je prapůvodní matka všech rozměrů a první magický tvar vesmíru. Orgonitové koule vyrábím už nějaký ten čásek a jsem matkou tohoto řemesla.

DRAHÉ KAMENY v orgonitu: pravý Tyrkys, Fluorit, Hematit

Orgonitový talisman osobní, pro ochranu jemněhmotného energetického pole.

Rozměry: průměr 4cm

Receptura se jmenuje Lungta - receptura od Hopley.

Dodáváno v dárkové balení (šifonový sáček).

Zasílám českou poštou, "balík do ruky". Přijde k vám v dárkovém balení, s návodem, afirmací receptury a s popisem kamenů.

 

*********************

Afirmace, symbolika, poslání:

Lungta

Štěstí, hojení, mužská síla. Lungta je v překladu "větrný kůň". Jde o tibetský symbol dobrého osudu a pohody. Orgonit Lungta patří větrnému živlu, vzduchu, hojivé vibrace se dotýkají dýchacích cest. Talisman je jako mocná Máta peprná, osvobozuje dech. Přináší změny, čerstvost a pohyb.

*********************

Drahé kameny použité v receptuře Lungta:

Tyrkys - kámen štěstí. Kámen šťastných cest, amulet cestovatelů. Kámen hojení a léčení. Vhodný talisman při stavech vyčerpání. Stabilizuje energie, ruší kletby, rozvazuje nechtěné svazky a rozpouští spory. Dává odvahu a sílu k překonání těžkostí. Přináší romantická přátelství, dobré vztahy, vhodné obchodní partnery. Dává šťastnou ruku při podnikání. Mimořádné vibrace mají tyrkysy importované z Pakistánu. Nezaměňujte tyrkys s jeho napodobeninou - obarveným magnezitem (howlitem).

Fluorit je kámen silně hojivých vibrací. Je lékařem pro tělo a terapeutem pro mysl. Podporuje duševní rozvoj, osobní růst. Přináší silnou ochrannou moc, chrání myšlenky. Dává dar rozeznávat léčivé vibrace, uspořádat si myšlenky a jednání, zvyšuje naše analytické schopnosti, odhad, plánování. Zvyšuje sebedůvěru a duševní koordinaci. Fluorit může být velmi pestrý, ale většinou jeho krystaly mají barvu zelenou-fialovou. Je to projektivní kámen a je vhodný ke spojování a posilování mnoha jiných krystalů. Negativní energie se před ním stahují pryč.

Hematit je mocný ve vytahování nemoci z těla. Kámen uzemňující, ochranný. Uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang. Zabraňuje negativním energiím vstupovati. Zvyšuje sebevědomí. Probouzí schopnost přežít. Ženám pomáhá překonat plachost a neklid. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť a pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil.

Menu
--