Domů Zboží Od AT

Kora

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (1)
Kora
460 Kč za 1 ks
vyprodané
Přívěsek s korálky korálu bambus, vytvořený náročnou technikou wire wrapping z drátků z nerezové oceli. Velikost přívěsku je 5 x 3,5 cm
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 11106210
Zobrazení: 59x
Vloženo: 9.12.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek s korálky korálu bambus, vytvořený náročnou technikou wire wrapping z drátků z nerezové oceli. Velikost přívěsku je 5 x 3,5 cm může být zavěšený na jemném řetízku z nerezu, dlouhém 60 cm - viz. varianta. Vhodné pro alergiky. Do soupravy lze doplnit náušnicemi Ria nebo Karin.

Nerezový drátek vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Šperky vyrobené z oceli nekorodují, dají se omývat ve vodě a vystavovat povětrnostním vlivům.  Díky pečlivému zpracováním jde o šperk, který je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný dlouhá léta.

Korál je silným ochranným kamenem (kosterním pozůstatkem).  Chrání před nehodami, násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar. zajistí jeho budoucí zdraví. Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.

 

Rak, Ryby

Menu
--