Domů Zboží Od PARROT

KOCOUREK ELEGÁN * PARROT® For Cat Lovers

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 9247842
Zobrazení: 270x
Vloženo: 31.1.2018
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

* Menší kabelička v kombinaci krásných rustikálních látek a koženky z nové kolekce CRAZY CATS. 

* Kabelka i tak pojme spoustu vašich věcí. Je opravdu velmi pevná a bytelná * snese vysokou zátěž a navíc, dostáváte naprosto jedinečný HAND MADE originál

* velikost S *** jediný kus v tomto provedení *

* Technický popis: menší kabelka v kombinaci rustikálních látek a koženky

* Přední díl: je tvořený souvislým, bavlněným panelem. Boční dílky jsou z eco kůže barevně ladící s panelem. Zdobeno mosazným polokroužkem. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D.  

* Zadní díl: spodní část je z koženky, zajištění proti oděru a ušpinění, ZD je horizontálně členěný, zdobený potrou. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny vysocegramážním vliselínem na fixačním lisu. 

* Podšívka: bavlna/ len, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

* Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný zip české výroby WICo Děčín. Zip našitý na koženkový nosič, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Zip je našitý na koženkový nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.

* Ušisko 100% POP černé barvy, cross body, šířka je záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene, délka 60 - 120 cm nastavitelné délky.  

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Elevation Bag PARROT

* Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 však NE. Přední výška 33, boční výška 35cm, spodní šíře 24, délka ušiska 60-120 cm tzv. cross-body. 

* Údržba: doporučuji praní v ruce, poté nechat volně uschnout a vykapat, nesušit v sušičce, neždímat prosím. Koženku NEŽEHLIT ! 

Made by PARROT since 1989

Menu
--