Domů Zboží Od sunrise yoga

Klidný spánek - Mala korále

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sunrise yoga

Katalogové č.: 9986516
Zobrazení: 209x
Vloženo: 23.10.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato Mala je vyrobena z minerálů o velikosti 6 mm a 10 mm.

Délka včetně střapce je 54 cm.

Použité korálky:
ametyst, avanturín, žlutý jadeit, ručně vyřezávaný lotosový květ

Mala korálky jsou původně modlitební pomůckou v Budhismu a Hinduismu. V překladu ze Sanskrtu znamená "nebeský náhrdelník" nebo také "věnec z nebes". V Budhismu se používá k počítání manter, nádechů při meditaci nebo opakování Buddhova jména.

Slouží také pro snadnější koncentraci na meditaci; při doteku každého korálku odříkáváme mantru, vlastní afirmaci nebo slovo vyznačující energii, na kterou se chceme soustředit.

Dnes se používá nejen jako pomůcka k meditaci, ale také k očišťování čaker (7 energetických bodů v těle), nebo jen jako součást módního stylu.

Mala korálky mají spoustu jiných jmen, např. jóga korálky, meditační korálky, japa mala, modlitební korálky, mala náhrdelník atd.

-------------------------------------------------------------------------------

Ametyst

Ametyst má uklidňující účinek, zahání chmury, smutek a depresi. Pomáhá, aby se nám lépe spalo a vrací chuť do života. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Zahání nespavost, noční můry a vyvolává klidný spánek. Je to kámen klidu, zahání stres a negativní emoce. Tiší strachy, vztek, obavy a zlobu. Zvyšuje naděje, zahání pocit viny a zbystřuje mysl. Pomáhá soustředění a přijímání nových myšlenek. Dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Čistí korunní čakru.

Avanturín

Je kamenem štěstí, působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Ochraňuje před zářením z mobilního telefonu. Posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Žlutý Jadeit

Žlutý Jadeit je starodávným, posvátným kamenem, jenž přitahuje lásku. Přitahuje peníze a dodává prosperující energii při obchodních jednáních. Pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Menu
--