Domů Zboží Od Dara bags

Keramický hrnek no.24 Dušana Rapošová / LUCINKA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 10958506
Zobrazení: 31x
Vloženo: 17.10.2019
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Popis zboží

Že je klasický keramický hrnek nuda? Ale kde že! S motivem od Dara bags s ním zažijete spoustu zábavy. Třeba při prohlížení našeho e-shopu v kanceláři během nekonečného pracovního dne.

Keramický hrneček klasického střihu je ozvláštněn motivem Dara bags, který naleznete na kabelkách, kosmetických taštičkách i zrcátkách. Proč si nesložit roztomilou soupravu přímo dle svého vkusu?

Keramické hrnečky nejsou určené do mikrovlnné trouby. Lze umývat v myčce. Při čištění nepoužívejte abraziva a hrubé žínky, motiv se jimi může poškodit. Klasický hrnek o objemu 330 ml. Potisk vytvořen sublimačně.

Péče a údržba:

  • před prvním a po každém použití důkladně vymyjte a nechte vyschnout,

  • používejte výhradně neabrazivní prostředky na nádobí,

  • nevhodné do mikrovlnné trouby, myčky a mrazničky,

Parametry
Výška 9, 5 cm
Šířka 8 cm
Hloubka 8 cm
Obsah 330 ml
Materiál
Keramika
Příběh

„Podívala jsem se na hodinky, bylo půl čtvrté. Podívala jsem se o hodinu později a bylo půl čtvrté a pět minut,“ opřela se s úlevným povzdechem o kuchyňskou linku. „Jo, tohle se mi děje každý den. Vítej do firmy,“ natáhla ruku v kamarádském gestu. „Je něco, co bych měla o té práci vědět.“ „Myslíš něco, co ti neřekli na vstupním školení?“ „Ano.“ „Je to příšerná práce. Budeš týdny jenom opisovat nějaké nahrávky. Ale je skvěle placená.“ „V to doufám, chci si vydělat na byt a pak půjdu pryč.“ „Páni… To jsou odvážné plány. Já jsem tu už osmnáct let.“ „Ha… Jak…Si…?“ „Jak jsem to přežila? Jo, holka zlatá, to ti pomůžou maličkosti. Udělej si hezčí pracovní prostředí. Pak už ti nepřijde, že tu sedíš od rána do večera.“ A Káťu v tu chvíli napadlo, že potřebuje nový hrnek. Nějaký, ze kterého bude radost pít!

Menu
--