Domů Zboží Od Ričizhor

„Kdo nepocítil ran, se jizvám směje.“

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 9968388
Zobrazení: 98x
Vloženo: 17.10.2018
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk přívěsek s Labradoritem

- použita kvalitní nerezová ocel

- pájený bezolovnatým cínem s 4% stříbra

- leštěn povrchově ošetřen ultrazvukem a antioxidantem

- velikost přívěsku 45x20 mm

- Labradorit posiluje korunní čakru

Labradorit

Duhový labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. V duševním životě potlačuje strach, nejistotu. Posiluje víru v sebe sama i v celý vesmír.
Uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii pro příjem nových myšlenek. Přináší sílu a vytrvalost. Léčí poruch očí a mozku, ulevuje od stresu a reguluje metabolizmus. Pomáhá při nachlazení a revmatizmu. Upravuje hormonální rovnováhu a snižuje krevní tlak  - pomáhá odstraňovat neplodnost u žen, zvyšuje potenci, odstraňuje staré nemoci a bloky, zvyšuje pozornost.
Labradorit je kámen, který chrání naši auru. V období chladu, stresů a depresí nás vrací do příjemných vzpomínek, které nás hřejí a přirozeně chrání před nachlazením. Pomáhá nám odstraňovat bloky, klidnit mysl a vede nás k uskutečnění svých snů a idejí. Napomáhá rozvíjet svoji slovní zásobu (přikládáním na hrdelní čakru- před zkouškou nebo důležitým jednáním, rozšiřuje nám obzory a tiší bolesti páteře, kloubů a zubů. Labradorit je kámen, který nesnese jiné kameny ve své blízkosti a také jsou citlivé na změny teplot, proto je čistíme pod proudem vody a nabíjíme v misce s vodou zhruba 1 hod. na slunci.

Žlutý labradorit umožňuje spojení s vyšší úrovní vědomí, zlepšuje vizualizaci, umožňuje dosažení tranzu, pomáhá při jasnozření a pozorování na dálku. Má blahodárný vliv na čakru solar plexu a podněcuje duševní tělo k dalšímu rozvoji tím, že je pozvedá vstříc vyššímu vědomí. Uzdravuje žaludek, slezinu, játra, močový měchýř a nadledvinky.

Menu
--