Domů Zboží Od ZOOZA home

Kapsář za postel: "Dnes mám skvělý den"...kočičí

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ZOOZA home

Katalogové č.: 10609353
Zobrazení: 572x
Vloženo: 30.5.2019
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velikonoce se blíží, kategorie "Co je nového" je plná čerstných a svěžích kousků na váš jarní stůl :-)

Jsou dny, kdy se všechno daří, úsměv na tváři vás provází už od rána, venku sluníčko,  práce vám jde pěkně od ruky a hřejivý pocit vlastní vyjímečnosti se vám rozlévá po těle. Tak přesně to způsobuje velká dávka pozitivní energie, kterou jsem zašila do nové kolekce polštářků, sedáků a kapsářů. Mějte je proto stále na očích!

Prostorný čtyřkapsový kapsář na uložení velkého množství drobných nezbytností a pokladů. Praktická dekorace nejen do dětského pokoje za postel či přebalovací pult, ale i do předsíně na rukavice, do pracovny na šití, do ložnice na prádlo...či kamkoli jinam potřebujete.

Ušitý z pevné bavlněné látky, detaily ručně domalovány nevypratelnými barvami na textil, nahoře a dole provléknutá kulatá dřevěná tyč, díky níž se kapsář velmi jednoduše přiděláva na zeď (stačí dvě skobičky a přesahující konce tyče na ně položit). Po vyndání tyčí lze kapsář prát v pračce na 40 stupňů.

Velikost kapsáře 97 x 35 cm.

Na přání lze mírně upravit barevnost, ušít v jiné velikosti či s jiným motivem.

Podobný s pejsky k vidění zde.

Menu
--