Domů Zboží Od Keramika Halama

Jin a jang

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Keramika Halama

Katalogové č.: 7087101
Zobrazení: 196x
Vloženo: 2.2.2016
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hledáte rovnováhu v životě, harmonii mezi rozumem a citem? Potřebujete vnést do svého domova více barevné energie?

Právě pro vás je určena autorská větrohra, harmonizér s keramickým symbolem jin a jang. Na keramickém kruhu jsou zavěšeny dřevěné korálky a bavlněné nitky v barvách čaker. Krásná větrohra, určená na vnitřní i venkovní použití. Ve styku se vzduchem, má nádherný barevný pohyb. Průměr kruhu je 7,5 cm, celková délka i s háčkem cca 40 cm.

Z Orientu se nám dochovalo první učení o tom, že vše kolem nás, celý vesmír a tedy i náš svět a my, je tvořeno dvěma dynamickými silami neustále se proměňujícími, které jsou v protikladu. Číňané tyto síly nazvali silou jang, tedy silou dostředivou s mužským principem, a silou jin, silou odstředivou s ženským principem.

JIN - odstředivá síla prý vzniká rotací Země kolem vlastní osy, směřuje zevnitř ven, směrem k vesmíru. Jsou v ní obsaženy všechny expanzivní síly a tendence našeho světa. Díky této síle rostou stromy a lidé, díky jí vznikají vznešené myšlenky.

JANG - dostředivá síla přicházející z kosmu. Vzniká spirálovým pohybem celé galaxie a směřuje k jejímu centru. Obě síly mají spirálový charakter, protože vznikají rotací.

//empatia.cz/astrologie-deviti-planet/jin-jang

Menu
--