Domů Zboží Od Šarajs

Jezírko lásky "plné květů"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Šarajs

Katalogové č.: 9265514
Zobrazení: 121x
Vloženo: 5.2.2018
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro dlouhodobé množství práce jsme nuceni na "pár dní" uzavřít obchůdek a věnovat se zakázkám, které byly před Vámi, děkujeme za pochopení - Vaše zn. Klaršinka - Šárka a Klára

S vyjímatelnou lehací části

Hnízdečko je úžasným doplňkem ve Vaší výbavičce pro miminko - je výborné např. místo cestovní postýlky, což oceníte např. při návštěvách, letních dovolených..., miminko také můžete pohodlně  s sebou brát do každé místnosti, ať už na postel, gauč, tak také i např. na zem, neboť je dobře tepelně vyřešeno - vrstva pod zádičky je dvojitá, je opravdu dosti hrubá... poslouží i výborně např. do kočárku a poté při venkovním pikniku:), čili skvělý pomocníček, a to nejen na Vaše výlety:)!

Materiál: Vrchní část - 100% bavlna  - s atestem pro děti do 3 let

              Výplně - v bočnicích jsou sylizované polyesterové kuličky, což je příjemná forma dutého vlákna, která se dá i po vyprání krásně zpět načechrat do původního tvaru. Je vhodná i pro alergiky!

                         - lehací část - polyesterové 400gramážové rouno - rovněž s atestem pro děti do 3 let a antialergické

Hnízdečko je OBOUSTRANNÉ, přičemž "lehací" část je vyjímatelná, což umožňuje pohodlné praní hnízdečka v pračce, hnízdečko se totiž po vyjmutí vnitřní lehací části podstatně zmenší a vleze se tudíž i do pračky standardní velikosti. Pokud budete používat  vnitřní  vyjímatelný díl jako podložku  nahoře hnízdečka a stane-li se dítěti "nehoda", stačí vyprat pouze tento díl, není nutno prát celé hnízdečko, což jistě plně vytížené maminky ocení:)! Všechny způsoby použití jsou patrny z fotografií...

Rozměry "lehací" části - cca 35-40x70-75cm...

Velikost hnízdečka se reguluje pomocí síly utažení obvodové šňůrky...

V hnízdečku nenechávejte nikdy dítě  bez dozoru, a to právě z důvodu dlouhé šňůrky, která je ovšem pro hnízdečko nezbytná!

Barevné provedení mohu uzpůsobit Vašemu přání, pište si prosím vnitřní poštou!

Menu
--