Domů Zboží Od Magical beads

Jemný náramek - NEFRIT CHAMPAGNE / RUDRAKSHA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Magical beads

Katalogové č.: 11232045
Zobrazení: 132x
Vloženo: 9.2.2020
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska zřízen účet u FIO banky bez poplatků. Při nákupu šperků z obou profilů platíte poštovné 1x. Zboží je odesíláno do 4 pracovních dnů od přijetí platby, ve dnech úterý a pátek.

Jemný náramek z nefritu champagne, semínka rudrakshi a stříbrných korálků hematitu.

Nefrit : prosperita, peníze, ochrana, láska, moudrost.
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody.
Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Znamení :  Rak , Váhy

Rudraksha :

Rudraksha je přírodní semínko z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii.

Název rudraksha doslova znamená ,, Boží slzy,, a říká se jí také ,, slzy boha Shivy,,. Tento název vznikl podle legendy, kdy bůh Shiva jednoho dne usedl na zem a začal meditovat za 1000 šťastných a bohatých let pro lidstvo. Když dokončil meditaci začal nečekaně plakat slzy soucitu. Jakmile slzy dopadly na zem, na jejich místě začaly vyrůstat stromy, jejichž plody Rudrakshi mají božskou energii a moc přinášet do života zdraví, šťěstí a harmonii.

Hinduisté a buddhisté ctí Rudrakshu jako své posvátné semínko, které přináší mír, sílu a ochranu. Rudraksha je nošena v podobě náhrdelníků, náramků, přívěšků a je užívána k meditaci.

RUDRAKSHA vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.

Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za jeho účelem. Tím se jeho cesta stává snazší a rychlejší.

Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl.

Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice.

Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek.

Studie také ukazují, že muži i ženy pociťují zvýšenou výkonnost a energii už pár hodin po nošení/kontaktu s pokožkou.

Nemá žádné negativní vedlejší účinky, její působení je dokumentováno po dobu více než 3000 let.

Hematit : je zvláště účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. Uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Pokud se použije během cest mimo tělo, chrání duši a vede ji zpátky do hmotného těla. Tento kámen v sobě nese silný element jang a zajišťuje rovnováhu meridiánů, čímž napravuje nevyváženost prvku jin. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury, čímž v těle nastoluje klid, mír a harmonii. O hematitu se píše, že působí zvlášť blahodárně v situacích spojených s právem a zákony.

Silně působí také v duševní rovině. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí a schopnost přežít. Dodává větší vůli k životu a rozvíjí spolehlivost. Zvyšuje rovněž důvěryhodnost. Tento kámen odstraňuje omezení, která si jeho majitel v minulosti sám stanovil, a napomáhá rozvoji osobnosti. Účinně asistuje při překonávání různých nutkání a návyků. Hematit obrací pozornost k nenaplněným touhám představujícím hnací motor lidského života.

Pomáhá při boji s přejídáním, kouřením a dalšími typy nestřídmosti. Pomáhá také hledat řešení vlastních chybných rozhodnutí a přijímat je spíš jako poučení do budoucna než jako katastrofy.

Na duševní úrovni přispívá hematit k soustředění a zaměření na jednu věc. Zlepšuje paměť a přispívá ke zrodu originálních myšlenek. Obrací pozornost mysli k základním věcem nutným pro přežití. Současně pomáhá třídit problémy všeho druhu. Jedná se o užitečný kámen při studiu matematiky a technických předmětů.

Znamení : Blíženci, Lev, Panna, Býk, Beran, Štír

Nefrit 4 mm, rudraksha 6mm, hematit 2 mm.

Navlečeno na elastomeru.

Menu
--