Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Jemná pěna s energií tygřího oka

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 9540187
Zobrazení: 124x
Vloženo: 8.5.2018
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobitý autorský šperk - filigránsky jemné rafinované náušnice. Romantický exkluzivní vzhled. Koupí těchto náušnic si pořizujete originální šperk z mé dílny

Konstrukce je z atestovaného nerezu, náušnice jsou bohatě zdobeny kapičkami bezlovnatého cínu s obsahem stříbra. Zapínání je zavírací - hypoalergenní Osteofix. Středu dominuje kulička tygřího oka (průměr 4 mm). Kámen je kvalitní, v typických odstínech medově hnědé barvy. Je neprůsvitný.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo švédskou utěrkou.

Zpracování šperku je profesionální a precizní. Jsou celé ručně vyrobeny, není použit žádný komponent. Všechny konce jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Náušnice jsou vzdušné, jemné, velmi lehké. Příjemně se nosí, nikde se nezachytávají. Můžu je doporučit i ke stálému nošení.

Délka náušnic je 25 mm plus zapínání 17 mm. Váha jedné náušnice jsou 2 gramy.

Menu
--