Domů Zboží Od Lonicera

Je mi mohérově: v čepce černé s bodíky

380 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lonicera

Katalogové č.: 11275766
Zobrazení: 88x
Vloženo: 27.2.2020
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Předjarní počasí je ve znamení kontrastů. Tato čepka taky.

Aneb jak se zahřát a přitom na sobě nic necítit... Čepka z lehounké černé příze s vysokým zastoupením mohéru. Černou doplňují sem tam mohérové bodíky v barvě korálové  a pistáciové (barev malinko výraznějších, než dokázaly zachytit fotografie).

Čepka zlehka spočívá na hlavě, nedevastuje účes, sluší a hřeje. Delší střih nabízí spoustu možností, jak ji nosit. Záleží na tom, jak moc jí ohrnete a stáhnete do čela, případně z čela. Čepička přitom dokáže pojmout i větší množství vlasů.

Štítek s logem je všitý do rubu čepice, aby otpicky nenarušoval lehkost čepice. Čepice je předepraná, takže Vám při šetrné údržbě nepřípraví žádná nemilá překvapení.

Šířka volně rozložené čepky při spodním okraji: cca 23,5 cm, výška 27 cca cm. Čepka je ovšem pružná a tvárná, šířka tedy snadno vyroste na úkor výšky a naopak. Focená na hlávce o obvodu cca 56 cm, na které zvolna spočívá a nikde netísní.

Materiál: černá - 65% mohéru a 35% akrylu. Korálová: 60 % vlna, 40 % mohér, pistáciová: 50% vlna, 30% akryl, 20 % mohér.

Další barevné varianty čepiček s mohérem najdete v kategorii Je mi mohérově.

Menu
--