Domů Zboží Od ErmaBe

JAPAN šatová zástěra len - střední režná

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 10733235
Zobrazení: 2118x
Vloženo: 13.7.2019
Počet srdcí: 88x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Pro lepší kvalitu zobrazení prosím rozklikněte fotografie do plné velikosti.

Tento materiál je zatím k dispozici, na přání lze ušít i jiné velikosti.


Materiál:
100% len z české tkalcovny.  Materiál je hustě tkaný, má jemnou strukturu lnu,  splývavý, předepraný, s  oděvní úpravou, gramáž 160g/m2.

Barva : klasická režná, tedy režné nitě v osnově i v útku, střední odstín (možná se na fotkách jeví světlejší, než je ve skutečnosti )

Obdélníková šatová zástěra, tzv. japonská, je na zádech překřížená, obléká se přes hlavu. Je hodně zahalující, přesto umožňuje volný pohyb. Široké šle pohodlně drží na ramenou. Velká kapsa na boku přechází i do zadního dílu.

Má variabilní tvar - můžete ji zkusit nosit obráceně - zadním dílem dopředu, jako letní šaty či tuniku přes cokoliv. Z tohoto důvodu právě má i ty "předozadní" kapsy.

Oblečenou na postavě ji můžete vidět  tady a tady

Velikost:  M -  pro obvod hrudníku 92 - 95 cm, šířka 115 cm, délka 80 cm, délka od ramen dolů cca 108 cm

Výrobek je pečlivě krejčovsky zpracován - horní kraj zdobí a zároveň zpevňuje široká podsádka předšitá do lícu, lemy po obvodu jsou ozdobně otočeny do lícu a mají šikmo odšité rohy, kapsy jsou v rubu zpevněny proti vytržení.

Údržba: zástěra je po ušití praná, proto ta pomačkanost. Žehlit nemusíte, stačí mokré protřepat, urovnat a nechat volně uschnout. Jinak stačí lehce "přelíznout " napařovačkou.

Výrobce doporučuje jemné praní do 40°C, při vyšších teplotách se může výrobek trochu srážet. Prát raději v gelu, nebělit.

Návrh, realizace, foto : ErmaBe

    Menu
    --