Domů Zboží Od Oxanka

Jadeit/Nefrit & Achát Přírodní náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 8275654
Zobrazení: 115x
Vloženo: 17.2.2017
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

Jadeit/Nefrit

Užití: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, moudrost.
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody.
Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.
Achát
Užití: odvaha, síla, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění.
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Není to jen síla a energie drahých kamenů,je to i spojení s přírodou a její krásou. Proto se na chvíli zastavte,odpočiňte si,relaxujte a kochejte se dary,které Vám příroda přináší. ;)

Velkou výhodou těchto náramků je, že jsou pevné a jen tak se nepřetrhnou!

Jadeit/Nefrit & Achát. Přírodní náramek.

Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, se kterým si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby, proto padne na každou ruku.

Bižuterii si určitě sundavejte na noc před spaním, při sportu, návštěvě bazénu, v soláriu a dalších aktivitách, které by ji mohli poškodit.

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=361392  

https://www.fler.cz/shop/oxanka  

Menu
--