Domů Zboží Od PARROT

ITALY BRIGHT BAG * MIDDLE * PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 10972576
Zobrazení: 448x
Vloženo: 22.10.2019
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Kabelka z krásné, efektní italské koženky se strukturou svislých proužků. Jen jediný kus.  

 *** Na Slovensko posílám teď v ceně 105,- Kč. Přes zásilkovnu. Uveďte prosím do objednávky místo zásilkovny u Vás na Slovensku. Děkuji 

** Ilustrativní velikost M ** modelka 170 cm **

Brožová kytka - Kanzashi  - PARROT®

 

Technický popis:  

* Přední díl: je hladký i italské koženky, barva přecházející až do bronzové. Opravdu krásná látka. Kabelka je celoplošně podlepená na fixačním lisu - pěkně udrží svůj tvar a styl i po delší době užívání. 

* Zadní díl: je hladký ze strukturované textílie, laděný do barvy s předním dílem. Spodní okraj zadního dílu je ze stejné koženky, tak aby byl chráněn spodní okraj proti ušpinění. Horní okraj je obloukově tavrovaný, lemovaný černou portou. 

* Vnější zapínání: je zapuštěné, zip našitý na koženkový nosič zipu, Zip je kovový, nebo kostěný kvalitní české výroby WICO Děčín, zakončený textilním lajblíkem PARROT pro lepší manipulaci.

Střih vlastní PARROT MAJESTIC BAG. 

* Podšívka: směs BA/polyamid. Uvnitř opravdu velká, nakládaná zipová kapsa + malá kapsa na mobil.

* Ucho: délky 60- 130 cm k nošení i tzv. crossbody, 100% POP přišito přes niklové průchodky a regulátor délky popruhu. Šíře ucha je záměrně 5 cm, aby neřezalo doramene.Dno kabelky je rozšířené 8 cm - odšité rožky tvoří plastický tvar 3D.

* Rozměry: prostorná kabelka. Výška přední 30 cm, boční výška 35, šíře horní 29 cm, šíře spodní 29 cm, hloubka cca 8 cm, délka ucha nastavitelná 60 až 130 cm.

* Užití: krásná i praktická, je velmi pevná, unesete v ní i knihy a časopisy. Určená pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu materiálu a pečlivé vypracování. 

* Údržba: Kabelka je ošetřena impregnací, doporučuji ruční praní, vytáhnout podšívku, neždímat, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout. 

*** vel. S - M ***

HAND MADE by PARROT since 1989

Menu
--