Domů Zboží Od Hydys

Hvězdička *2* Andělská ochrana / komunikace

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 9506170
Zobrazení: 104x
Vloženo: 24.4.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete - napsat pod objednávku *** Děkuji *** Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Osobní orgonitek ...

Zacílení:

Rubín + granátky pro ochranu Lásky

Bílý Opál + Lapis Lazuli pro ochranu plodu / dětí

Andělská komunikace

Ihned k odeslání, dárkově baleno s Certifikátem

Tento orgonitek je vyroben při Úplňku.Orgonitek bude mít silněší vibrace a rychlejší tok energii.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku a na různé přírodní úkazy.

Obsahuje: Křišťál Iris, krystal Rubínu, Lapis, bílý Opál, sněžný křemen, ochranný Anděl zdobený 3 granátky

Vhodné pro všechna znamení Zvěrokruhu

Intuicí pro všechny, kteří potřebují Andělskou ochranu, pocit bezpečí a přívábit Lásku nebo darovat z Lásky...

Funkce má stejné jako každý orgonitový výrobek/eliminuje elektromagnetické záření a geopatogenní zóny  - můžeme ho nosit u sebe, položit si ho na noční stolek, mít ho v blízkosti PC nebo na pracovní stůl....nebo darovat tomu, koho chceme ochránit...  Rozsah do 12m ( dle vnímavosti majitele )

Je velmi krásný/dekorativní. Barva čirá/blankyt s odlesky špon a polodrahokamu.

Velikost 3,5 x 1,5 cm  -  hmotnost cca 25g

Podrobný popis / certifikát bude přiložen.

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru, nejúčinější léčivý polodrahokam. Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

Křišťál - nejvšestrannější a nejúčinnější drahokam, urychluje léčení všech nemocí, dodává nám energii, vitalitu...celkově nám dodává sílu a uvolňuje energetické blokády.

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce...podporuje a aktivuje naši sexualitu...zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Rubín - magický kámen - kámen života...Ochranný kámen - štít před negativními energiemi. Traduje se o něm, že je dárcem životní energie. Symbolizuje prasílu lásky, oheň čistoty a proměny. Vynikající pomocník při léčbě všech onemocnění spojených s krví...

Opál je kámen s jemnými vibracemi. Zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Jedná se o karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Opál působí jako  ochranný kámen - pokud je správně naprogramován, učiní vás nepostřehnutelnými či neviditelnými. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný. Na duševní úrovni opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou. Umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony. V citovém životě byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů. Opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Současně ale může zesilovat i přelétavost, pokud k ní již nyní máte sklony z dřívějších dob. Opály lze použít k léčení zemského energetického pole, v němž odstraňují poškození a dodávají mu novou energii a stabilitu.

Lapis lazuli - Královská modř symbolizuje duchovní hloubku a absolutní světlo vnitřní harmonie. Hlavní přednost tohoto vzácného polodrahokamu je v duchovní oblasti - Přátelství, Moudrost, Láska. Ochranný kámen i pro děti, dává nám pocit bezbečí, učí nás rozpoznávat signály, které nás navedou na správnou cestu životem. Léčebně posiluje zrak, snižuje krevní tlak, posiluje imunitu, čistí krev a je velmi účinný při nespavosti.

Chrání před negativní energií... odpuzuje zlé sny... navozuje klidný spánek

******************************************************

Proč si tento orgonitek pořídit?

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání.

Jak si vybrat ten správný pro sebe?

Vždy použít vlastní intuici - něco vás zaujme : barva, tvar, třpytivý záblesk v orgonitku, vnímavější vidí v seskupení špon bytosti, zvířátka..., obliba polodrahokamu, vnitřně již tento první krok při výběru dává předpoklad, že napojení bude rychlejší.

Každý orgon obsahuje více druhů kovových špon, měděnou spirálu s krystalem křišťálu ( zesilovač ), mohou být přidány různé druhy polodrahokamů ( dle programování ), čirá pryskyřice bez příměsí.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí odbornou lékařskou péči a nedokáže zázraky.

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní Energií.

Menu
--