Domů Zboží Od Militilli

Hortenzie - olej na plátně 60x50

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Militilli

Katalogové č.: 10922117
Zobrazení: 189x
Vloženo: 4.10.2019
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Keře rozkvetlých hortenzií vydechují romantický příslib zapomenutých časů. Jejich hustý záhon obdivuji u zdi starého domu mých rodičů. Kdekoliv je potkám, nemohu se vynadívat. A kvetou dlouho do podzimu.

Bohaté květy a velké keře hortenzií dodají kouzo každé zahradě. Potkáte je i volně v přírodě podél cest a kamenných zdí - často jsou obyvatelkami přímořských ostrovů. Barva je proměnlivá podle půdy, ve které rostou - mění se od modravé, lila a jemně starorůžové do tmavě růžové až fialkové. 

Tento záhon hortenzií v romantickém vyznění vznikl na konci léta. Jedná se o originální malbu olejem na plátně o příjemné velikosti 60 x 50 cm. Napnuto na kvalitním dřevěném blind rámu - možné zavěsit bez dalšího rámování, i když hluboký rám by obrazu slušel. (Na přání mohu rámování zajistit.)

Odstíny barev přejímají světlo od svého okolí a barevného pozadí, na které obraz umístíte. Skutečná barevnost se pak může mírně lišit s ohledem na instalaci obrazu v interiéru, denní dobu a množství světla v místnosti. Samozřejmě při náhledu také záleží na nastavení vašeho monitoru. 

TOP nominace, kde má své místo:

Kam víly na zimu odcházejí

Menu
--