Domů Zboží Od tuitui

Hmyzák Izák (okřídlená verze)

999 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.3.2024 00:00 z důvodu "Obchod je z důvodu nemoci uzavřen.".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.3.2024 00:00 z důvodu "Obchod je z důvodu nemoci uzavřen.". K odeslání: 23.4.2024Dostupnost: do 3 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - PPL - ParcelShop0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od tuitui

Katalogové č.: 10593578
Zobrazení: 614x
Vloženo: 23.5.2019
Počet srdcí: 162x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Příjem objednávek aktuálně omezen z důvodu nemoci. V případě zájmu o naše zboží nás prosím kontaktujte vnitřní poštou. Děkujeme za pochopení.

Šest končetin, dvě tykadla, jeden grandiózní sosák - takový je Hmyzák Izák.  Nebude vás obtěžovat ustavičným bzučením. Nepoleze (vám na nervy). A přestože jeho zatočený sosák je naprosto fenomenální a svou stavbou zcela ojedinělý, nebude Vám jím vysávat krev, a už vůbec ne energii - naopak - té Vám Izák díky svému optimistickému ladění spoustu dodá! :)

Zavěste si svého Hmyzáka Izáka pod lampu (či kamkoli jinam do volného prostoru) a nechte ho povznést váš interiér! Udělejte radost svým dětem či prarodičům a pověste jim nad postýlku nového kamaráda, který svým nevšedním vzezřením a pestrými barvami bude podněcovat jejich fantazii - nikdo Vaše drobečky tolik nerozveselí a tak dobře neohlídá jako právě Hmyzák Izák! Váš Izák ale nemusí jen poletovat - rád se schoulí v teple Vašich dlaní a při správném zacházení se nechá i podrbat za tykadly. Pozitivní účinky Hmyzáka Izáka na lidskou psychiku byly prokázány řadou klinických studií(10 000 domácností, které si pořídily Izáka, potvrdilo, že si svůj život bez něj již nedovedou představit!). Hmyzák Izák nyní v prodeji za bezkonkurenční cenu! Udělejte i vy něco pro zkvalitnění života svého i svých blízkých a využijte této jedinečné nabídky, která se již nikdy nebude opakovat - neváhejte a objednejte si svého Hmyzáka Izáka ještě dnes!

Technika: plstění ovčí vlny (plstění jehlou)

Materiál: ovčí rouno (ze hřbetů oveček chovaných na ekofarmě v Orlických horách)

Rozměry Izáka: cca 15 x 16 x 19 cm

Izák je dodáván včetně originálního závěsného systému (silonové lanko, které lze v případě, že nechcete Izáka nechat poletovat, anóbrž raději ho uvidíte lézt, jednoduše vyvléknout).

Kvalitu, původ a jedinečnost výrobků z dílny tuitui zaručuje certifikát  ORLICKÉ HORY ORIGINÁLNÍ PRODUKT(R)

Menu
--