Domů Zboží Od MaryBerry

Hey, Captain! Bílý námořnický župan & saunový kilt S-M-L

1 499 Kčza 1 ks
varianty (2)
S-M-L
1499 Kč za 1 ks
vyprodané
Nablýskaná jachta, opálená pokožka, vítr na tváři a sůl ve vlasech. Vezměte si na sebe námořnický župánek a ihned ucítíte atmosféru dobrodružného plachtění.
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od MaryBerry

Katalogové č.: 9929001
Zobrazení: 443x
Vloženo: 3.10.2018
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Poštovné pro objednávky nad 2000 Kč zdarma!

Nablýskaná jachta, sluncem opálená pokožka, vítr na tváři a sůl ve vlasech. Vy jste svůdná námořnice a vedle je kapitán, který z vás nemůže spustit oči… Nemusíte kvůli takové představě cestovat moc daleko, vezměte si na sebe tento lehký námořnický župánek s proužky a ihned ucítíte atmosféru dobrodružného plachtění. Jen pozor na zakoukané muže přes palubu!

Bílý wellness župan z unikátního veluru se rychle stane vašim oblíbeným modelem pro luxusní relaxaci. Díky speciálnímu zpracování bavlny je vnější strana hebká jako samet a zevnitř přitom zůstává vysoce kvalitní a savé froté. Horní a spodní guma na zádech župánek pevně drží a přizpůsobuje se tím vaší velikosti a dva suché zipy dodávají dekoltu příjemnou oporu. Bonusem je praktická kapsička, která slouží k odložení maličkostí jako klíček od skříňky, kapesníčky atd. Doma v koupelně, na zahradě, ve vířivce nebo u bazénu župan MaryBerry bude Vaším dobrým pomocníkem ke každodennímu relaxu a neodolatelné kráse.

Luxusni-bily-zupan-a-saunovy-kilt-od-MaryBerry

VYUŽITÍ

  • v sauně - jako kilt, osuška nebo podložka
  • během SPA procedur a masáží - pro nanášení masek, krémů a olejíčků (zabráníte tak ušpinění vašeho oblečení nebo prádla)
  • u vody - u bazénu, v lázních, na koupališti nebo po sprše - župánek obléknete a svléknete během vteřiny a nemusíte se zamotávat do padajícího ručníku
  • doma - župánek vypadá jako hravé šaty bez ramínek, a tak ho využijete například v létě, kdy na klasický teplý župan nemáte ani pomyšlení :)

Luxusni-bily-zupan-a-saunovy-kilt-od-MaryBerry

SPECIFIKACE

Barva: bílá, modrobílý pruhovaný okraj a letní plážový motiv
Velikost: univerzální S-M-L (délka 71 cm, šířka 104-119 cm (dle natažení gumy), délka suchého zipu 22,5 cm); univerzální XL-XXL (délka 81-82 cm, šířka 119 – 140 cm (dle natažení gumy), délka suchého zipu 22,5 cm)
Materiálové složení: 100% bavlna
Popis materiálu: velur (vnější strana má díky střiženým vláknům
velmi hustý a krátký vlas, a tak její povrch připomíná samet; na vnitřní straně je klasické froté; luxusní gramáž 400 g/m2)
Vlastnosti materiálu: příjemný k pokožce, sametový na dotek, pevný, velmi savý a stálobarevný
Výrobce: značka MaryBerry, vyrobeno v Čechách

Luxusni-bily-zupan-a-saunovy-kilt-od-MaryBerry

-------------------------------------------------------------------------------

Praní a péče o výrobky z veluru: Před každým praním pevně zapněte výrobek na suchý zip a obraťte ho na ruby. Perte na 40 °C bez aviváže, aby se nesnížila savost výrobku. Před praním nenamáčejte, nedoporučujeme ani chemické čištění a bělení. Sušte na vzduchu nebo v sušičce s nízkým tepelným nastavením, nesušte na přímém zdroji tepla.

Tip!: Během nošení a praní může dojít k zatrhávání smyček, případné vytažené smyčky nevytahujte, ale jednoduše odstřihněte. Nijak tím neohrozíte kvalitu výrobku a můžete ho směle nosit dál.

Tip!: Při výrobě froté ze 100% bavlny se důsledkem výrobních procesů může výrobek srazit až o 5-8 %. Z tohoto důvodu důrazně doporučujeme před prvním použitím 2x vyprat a vysušit nový výrobek s šetrným programem při nízkých teplotách. Nadměrnému srážení se vyhneme, když ještě vlhké a později i zcela suché výrobky krátce natáhneme podél švů rukou a vytvarujeme.

Menu
--