Domů Zboží Od Marcela Plevová

Hedvábný buretový povlak - Sluníčko 4

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce239 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Marcela Plevová

Katalogové č.: 8525410
Zobrazení: 141x
Vloženo: 11.5.2017
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení zákazníci, z důvodu velkého pracovního vytížení jsem nucena dočasně e-shop uzavřít. Vyřizovat můžu pouze objednávky ze sekce Skladem. Děkuji za pochopení.

Originální, autorský, ručně malovaný dekorační povlak na polštářek o rozměru 40x40 cm, celý ušitý z hedvábného buretu. Zadní strana je nebarvená, v přírodním ecru odstínu. Přední díl je zdobený voskovou batikou a barvený profesionálními barvami na hedvábí s parní fixací, které zachovávají jemnost hedvábí, s motivem okatého sluníčka. Barvy jsou na matném hedvábném buretu tlumenější, nežli například na Ponge nebo Habotai. Zapínání na skrytý zip ve spodní části polštářku. Povlak je možné prát i žehlit, návod na údržbu zasílám. Na přání je možné zaslat i s výplní, cena pak bude navýšena o 50,- Kč (uveďte ve vnitřní poště).

Buretové hedvábí je vyráběno z vnějších ovinů kokonu bource morušového. Přírodní hedvábí se vyznačuje jednou z přirozených vlastností a to je  charakteristická  vůně sericinu. Ten vylučuje housenka bource morušového pro slepování vláken. Vůně postupně praním mizí.

Sericin,který je v přírodním hedvábí obsažen má jednu nemírně důležitou vlastnost což je silný antibakteriální účinek.Housenka bource morušového tím chrání po zakuklení sama sebe tak,aby zdárně dospěla do stadia motýlka. Pro lidi má sericin léčivé účinky, např. částečně léčí akné, léčí prasklinky v kožní tkáni atp.

Menu
--