Domů Zboží Od Keramika-Kami

Harmonie - Naděje / Jaspis Mokait/

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Keramika-Kami

Katalogové č.: 9553622
Zobrazení: 135x
Vloženo: 14.5.2018
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Harmonie- Velikost cca 7cm,barva přirodní pálená hlína.

Mokait jaspis

 má receptivní energii, přiřazen planetě Saturn a náleží elementu země. Má červenou až tmavohnědou barvu s žlutými a mléčnými oválky, připomínající kávu se šlehačkou. Dodává hluboký klid a rovnováhu v každé situaci, přináší touhu po nových experimentech a pomáhá čelit jejich důsledkům, ukazuje všechny možnosti a pomáhá vybrat jedinou správnou, zmírňuje nervozitu a stres, stabilizuje tělo, posiluje imunitu, léčí zranění, záněty horních cest dýchacích, uvolňuje suchý kašel, aktivuje játra, slezinu a čistí krev.

 

Léčivé účinky minerálů / Jaspis

Obecně pomáhá přežít i frustrující situace a posiluje naději na příznivý výsledek. Likviduje pesimismus, starosti a těžké sny. Zvyšuje chuť k životu a i k jídlu. Především působí příznivě na složení a oběh krve, zastavuje krvácení a pomáhá zacelovat rány. Usnadňuje menstruaci. Posiluje imunitní systém a před onemocněním chrání játra, žaludek, slinivku břišní a slezinu. Aktivuje potenci, zvyšuje plodnost a ochraňuje pohlavní orgány. Očišťuje celý organismus a posiluje naši vůli při dietě.

Harmonie je sousoší ,které svým vzhledem Vám pomáhá naladit tento stav ve Vás či Vašem prostoru.

Velikost cca 7cm,barva přirodní pálená hlína.

Tvary mají velký význam, protože působí svojí energií i psychologickým působením na vědomé i podvědomé úrovni. 

 

Feng-šuej /výslovnost, čínsky pchin-jinem fēngshuǐ, znaky zjednodušené 风水, tradiční 風水; česky „vítr a voda“/je tradiční čínské učení, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase. Pokouší se nastolit harmonii v prostoru a umožnit nerušené plynutí energie čchi. Takovým prostorem může být například byt, dům, pracoviště, zahrada nebo město.

Feng-šuej má dvě hlavní školy: školu formy a školu kompasu. Pracuje mimo jiné s polaritou jinu a jangu a s tzv. pěti elementy (voda, země, dřevo, oheň, kov) a snaží se mezi nimi nastolit harmonii prostřednictvím barev, tvarů, materiálů, vůní i zvuku. Jedním z pilířů této nauky je i čínská astrologie. V mnoha ohledech se podobá indickému systému Vástu šástra.

Menu
--