Domů Zboží Od AT

Hannah

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 10180283
Zobrazení: 69x
Vloženo: 27.12.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální náhrdelník s tyčinkou hematitu. Je vytvořený z drátků z nerezové oceli náročnou technikou wire-wrapping. Celková délka náhrdelníku je 58 cm, z toho je ozdobný konec dlouhý 4 cm. Je upevněný na nerezovém řetízku. 

Přívěsek se volně pohybuje nahoru a dolů na řetízku.
Náhrdelník nemá zapínání, je nastavitelný a ozdobné zakončení lze nosit podle libosti v blízkosti krku nebo níže. Chcete-li udržet náhrdelník bezpečně v požadovaném umístění, protáhněte zavazovací část dvakrát.

Nerezový drátek vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Šperky vyrobené z oceli nekorodují, dají se omývat ve vodě a vystavovat povětrnostním vlivům.  V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Hematit je mocným kamenem ve vytahování nemocí z těla. Uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Beran, Štír, Skopec

 

Menu
--