Domů Zboží Od tiki

Hacka miminko - tkanice; šedá+kočky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce290 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od tiki

Katalogové č.: 8832340
Zobrazení: 45x
Vloženo: 14.9.2017
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hacka je ušita z jedné vrstvy 100% bavlněné velmi pevné látky o gramáži cca 240 g/m2. Čelo a doplňky jsou ze dvou vrstev 100% bavlněné látky o gramáži cca 130 g/m2. Je určena pro houpání miminek, unese ale bez problémů i těžší batolata. Její maximální nosnost pro sedící dítě je cca 25 kg. Tato velikost hacky začne být dětem krátká obvykle kolem 1 roku, ale díky vyšší nosnosti se tam můžou pohoupat i poté, stejně tak je možné, aby se v hacce zhoupnul starší sourozenec a necítil se o houpání ochuzen (jen dbejte na správnou pružinu).

Oblíbenost houpačky spočívá ve vertikálním houpání, které má na děti mimořádný uklidňující účinek. Houpání je zajištěné gumovým lankem nebo ocelovou pružinou vyrobenou tak, aby ji svou vahou rozhoupalo i lehké miminko.

Látková kolébka má dvojité dno (resp. tunel na dně), kam se dává složená deka nebo speciální matračka z kokosových vláken, příp. z ovčí vlny nebo pohankových slupek (matrace není součástí základní dodávky). Houpačku lze uzavřít dvěma páry tkanic.

Délka hacky je cca 100 cm, šířka v místě rozpěrné tyče 63 cm, výška hacky cca 95 cm (bez pružiny). Rozpěrná tyč je vyrobena ze dřeva.

Součástí základní dodávky je látková kolébka, rozpěrná tyč, 2 karabiny, jistící lanko a slabá pružina (pro miminko 3-10 kg).  V rozklikávacím číselníku "Vyberte houpadlo" si můžete zvolit i jinak silnou pružinu (dle váhy miminka) nebo sadu pružin. Je možné dokoupit tři typy pružin určené na houpání různě těžkých dětí nebo levnější gumové lanko o průměru 8 mm. K hacce je také možné dokoupit různé matrace či zavěšovací systémy, naleznete v sekci hacky - příslušenství.

Další informace k hackám, příslušenství a zavěšení si můžete přečíst v sekci Užitečné články.

Údržba: prát na 40 °C, žehlit lze (bavlna), sušit v sušičce lze (šetrnější program), nebělit. Před praním nutno vyndat případnou matraci, odepnout kovovou karabinu a vyndat rozpěrnou tyč. Před prvním praním nenamáčet, aby do sebe nepustily barvy.

Menu
--