Domů Zboží Od černé náramky

granátové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9553707
Zobrazení: 123x
Vloženo: 14.5.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Energetický náramek granátové z granátu s dračím achátem a lepidolitem (velikost 8 mm) je doplněn korálkem z chirurgické oceli (6 mm, hypoalergenní, nerezavějící, nečernající jako stříbro).

K náramkům z granátu jednoduše srdíčko na gumičce:

https://www.fler.cz/zbozi/srdce-na-gumicce-9374912

granát guma

nebo kombinujte dle své fantazie!

Každý korálek je jiný a tak každý náramek je originál. 

Cena za jeden náramek, dle popisu a fotografie.

AKCE! Ke třem náramkům z minerálů jako dárek skvěle doplňující náramek SRDCE NA GUMIČCE!

Korálky jsou navléknuty na dvojité pružence, tedy návlek je extrémně pevný. Uzlík ukryt, a tedy nevykukuje a neruší lad kamenů.

Náramek je v délce cca 18 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují léčení těla i mysli, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Granát je mocným kamenem, který přitahuje silnou energii a pomáhá organismu udržet rovnováhu a klid. Jako kámen lásky snižuje neplodnost a impotenci. Zároveň harmonizuje produkci hormonů, pomáhá uvolnit sexuální energii a podnítit touhu. 

Regeneruje celý organismus, obnovuje ztracenou sílu, pročišťuje krev, urychluje hojení ran, podporuje krevní oběh a příznivě působí při srdečních onemocněních. Léčí zažívací trakt, podporuje funkci metabolismu, pomáhá při pálení žáhy a lepšímu vstřebávání vitamínů a minerálů. Pomáhá při léčbě bolestí páteře, bolestech v krku a nemoci plic. Granát pomáhá uvolňovat menstruační bolesti. Uvádí do souladu základní a korunní čakru. 

Achát je uklidňující kámen. Podporuje citovou, tělesnou a duševní rovnováhu, tedy harmonizuje naše tělo. Pomáhá překonávat negativní pocity, vnitřní zlobu, posiluje sebedůvěru a lásku, je nápomocný při citových zklamáních. Navozuje pocit jistoty a bezpečí.

Lepidolit je velice uklidňující kámen, vhodný k odbourávání stresů každodenního života.  Pomáhá překonávat všechny citové i fyzické závislosti. Tiší vztek a rozbouřené negativní emoce, mírní projevy melancholie a plačtivosti. Dobrý pro stabilizaci výkyvů nálad. Pozvedá sebevědomí. Podporuje lásku, odstraňuje špatné vibrace mezi partnery. Účinně odstraňuje elektromagnetické záření.

Menu
--