Domů Zboží Od Strážci krystalů

Fluorit duhový - špice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Strážci krystalů

Katalogové č.: 11315732
Zobrazení: 89x
Vloženo: 15.3.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Duhová fluoritová špice

Duhový fluorit je prostě krásný. Důvodem, proč nás tak přitahuje, je kombinace tmavě fialové a tmavě zelené barvy, která je velmi uklidňující. Špička z fluoritu je broušena a ručně leštěna do mistrovského tvaru generátoru, který pozitivně zesiluje, vyrovnává a harmonizuje energii v prostředí, kde se nachází.

Na psychické úrovni je to velmi ochranný krystal, který odvádí negativní energii, která ohrožuje nás a naše osobní vztahy.

Je to krystal, který nám pomáhá s úklidem v naší duši, je nápomocen při zbavování se věcí a vztahů, které přestaly sloužit užitku nebo nejsou zdravé.

Fluorid nám pomáhá rozvíjet sami sebe, své vztahy a duchovně růst. Podporuje navození hluboké relaxace, pomáhá při meditaci, zlepšuje spánek, vyjasňuje mysl, pomáhá nám utřídit si myšlenky a je nápomocný při učení se a soustředění. Tato duhová fluoritová špička nese léčivou energii jak pro naši duši, tak pro naše tělo. Zmírňuje bolesti všeho druhu. Při relaxaci můžete držet krystal v dlani, přijímat jeho energii a cítit, jak nás obklopuje klid a mír.

Povznášející energie tohoto krystalu nás ujišťuje, že všechno bude zase v pořádku …..

Můžete ho nosit u sebe v kapse nebo jej umístnit na viditelné místo v prostoru, kde žijete, na noční stolek či pracovní stůl. 

Kupujete přesně ten kus, který je na fotce.

rozměr 7 x 1,5 cm   

Očista a nabíjení

Jelikož má kámen schopnost absorbovat negativní energii z prostředí a lidí, je potřeba se starat o jeho pravidelné čištění (alespoň jednou za týden nebo po každém použití).

Očisťujte pod proudem chladné vody. Přitom si vizualizujte, jak všechna negativní a nízkovibrační energie odplouvá pryč a krystal se stává čistým. Pak na slunečním světle dobíjejte jeho vyčerpanou energii.

Menu
--