Domů Zboží Od Arthela

Fantasy - obsidián, sluneční kámen, ořech palmy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Arthela

Katalogové č.: 11046945
Zobrazení: 50x
Vloženo: 17.11.2019
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dva krásné kameny - obsidián mahagonový a sluneční kámen (heliolit) doplňuje plátek ořechu palmy Attalea Speciosa.

Šperk je vytvořeny metodou měkkého pájení z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a z pocínovaného měděného drátu. Přívěsek má rozměry 9x3,5 cm, zavěšen je na koženém řemínku délky 50 cm, návlekový materiál i jeho délku můžu změnit podle vašeho přání. Dodávám v dárkové krabičce.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním prostředkem. Po delším užívání ho doporučuji očistit, například omýt odmašťovacím prostředkem (jar), a oživit antioxidačním nebo v kuchyni běžně dostupným olejíčkem.

Obsidián je sopečné sklo. Láva, která vyvěrala na zemský povrch, zchladla velmi rychle ve vodě a nestačila zkrystalizovat.
Obsidián mahagonový je krásný kámen, barvou připomínající mahagonové dřevo. Toto zbarvení vzniká příměsí železa. Má silnou uzemňující schopnost, odvádí negativní energie směrem do země a tím uvádí naše tělo do harmonického stavu a zklidňuje mysl. Mahagonový obsidián posiluje sebevědomí a schopnost koncentrace.
Podle znamení zvěrokruhu patří zejména Štíru, Váhám a Kozorohu.

Sluneční kameny původem z Tanzánie mají naoranžovělé zbarvení s drobnými krystalky, které odrážejí světlo. Patří do skupiny živců, stejně jako známé labradority či měsíční kameny. Přinášejí optimismus a radost ze života, potlačují deprese a vlévají do žil energii a nadšení pro vše, co nám až doposud přišlo všední a nezajímavé. Sluneční kámen posiluje odolnost našeho nervového systému, tlumí rozčilení a zlost.
Podle znamení horoskopu patří zejména Lvu.

Menu
--