Domů Zboží Od V růžovém sadu

DŘEVĚNÉ AUTO NÁKLADNÍ (menší) +různé barvy

654 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od V růžovém sadu

Katalogové č.: 10666638
Zobrazení: 76x
Vloženo: 19.6.2019
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jsme malá dílna s velkým srdcem. Spolupráce s námi je Procházkou V růžovém sadu.    Jsme dřevodílna s originálním výrobním  programem s převahou ruční práce. Nejraději vyrábíme hračky. Většina z nás má mentální handicap, ale i na těch ostatních se vždy něco najde. Nikdo není dokonalý!  Nevyprodukujeme tisíce kusů za rok, ale co vyrobíme, vyrobíme s láskou a kvalitně.

Nyní nabízíme:

Dřevěný automobil nákladní (menší)

Automobil je vyroben z listnatého dřeva, opracován dlabáním, rašplováním, broušením, barevně mořený (nátěrové hmoty jsou vodou ředitelné, zdravotně nezávadné), zdobený čalounickými hřeby.

Výška: cc 11 cm

Délka:  cca 21 cm

Skladem máme také další nákladní automobily, napište nám do interní pošty, rádi Vám je nafotíme, můžete si pak vybrat.

 Automobily a další hračky, které vyrábíme, jsou kvalitní, nerozbitné, prověřené hrou desítek dětí. Dodáváme do mateřských center a školek celé autodráhy. Autodráhu vozíme na různé akce a výstavy (např. veletrh Pro dítě v Brně), organizace si ji mohou od nás i zapůjčit.

Automobil jiné barvy Vám můžeme vyyrobit na zakázku dle vašeho přání - můžete zvolit barvu nátěru a barvu cvočků, tvar taktoru však zůstane na nás, každý výrobek je originál, neumíme stejné věci. 

 

V září 2011 naše dřevěná autíčka spolu s dřevěnou autodráhou ohodnotili odborníci oceněním "Správná hračka - vybráno odborníky". Jedná se o společný projekt Sdružení pro hračku a hru, Asociace hračka Unie výtvarných umělců ČR a Asociace předškolní výchovy. 

    Menu
    --