Domů Zboží Od idea by alena prevor

Dlouhý náhdelník "Triton"

690 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od idea by alena prevor

Katalogové č.: 11108136
Zobrazení: 90x
Vloženo: 9.12.2019
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: *** Přestože se u jednotlivých výrobků v mém obchodě nezobrazuje možnost platby bankovním převodem, chci vás ujistit, že přijímám platby na český bankovní účet, jehož číslo se po vytvoření objednávky běžně zobrazuje. ***

Nová kolekce "Massilia", která vzdává hold městu Marseille původním      řeckým názvem), není už zase tak zcela nová. Tvořená v očekávání výsledku po velikém vypětí, které bylo zdárně završeno, dnes nabývá nové dimenze. A v této nové dimenzi si já, před nekonečným mořem, které Marseile obklopuje, kladu nové otázky, o tom, kam vlastně jdu, co tu dělám a kde jsou mé kořeny.  Už nepokukuju, už unikám, unikám netoxikovaná. Nerozumíte? Já vím, ale to nic.

Šperky kolekce "Massilia"  spojují prvky střídmé elegance a rafinovanosti a prvky etnické. Celá kolekce je postavena na použití vysoce kvalitních materiálů: kov pozlaceným 24 karátovým zlatem, polodrahokamy a rokajl Miyuki.

Náhdelník "Triton" (i když ten v okolí  Marseille jistě nežije) je vytvořen z tenkého kuličkového pozlaceného řetízku, z přívěsku - dvou, do sebe zasazených kroužků, tenkého podlouhlého růženínového korálku a ze zavěšeného kuličkového pozlaceného řetízku. 

Délka řetízku: 70 cm

Délka závěsu: 17 cm

Menu
--