Domů Zboží Od Freud&Thal design

Dětský pudr - vonný olej 100ml

319 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 25.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 25.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 3 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Freud&Thal design

Katalogové č.: 8404294
Zobrazení: 24x
Vloženo: 29.3.2017
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Něžná a hebká vůně připomíná chvilky strávené s čerstvě narozeným miminkem. Krémové aroma dětského pudru a tichá záře štěstí – příjemná a nevtíravá vůně.

Naše vonné oleje jsou vysoce koncentrované. A vzhledem k síle našich olejů, nemohou být použity přímo na kůži. Musí se nejprve přidat do nosného oleje (jako je olivový olej, jojobový olej) nebo na bázi produktu (mýdla, pleťová voda, sprchový gel, parfém, sprchové gely, perličkové koupele, koupelové bomby, tělový peeling, koupelové soli, masážní oleje, vlasové přípravky, koupelové oleje, svíčky atd.).

Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Nejezte.

Baleno v hliníkových nebo skleněných lahvích. Pokud budete chtít větší množství(0,5 -1l), napište mi. Po dohodě vystavím jiné množství k prodeji.

Menu
--