Domů Zboží Od Lenka Kučerová

Dětská deka 90x120 sovičky+minky růžové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lenka Kučerová

Katalogové č.: 11043704
Zobrazení: 77x
Vloženo: 15.11.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ❤ Mimořádně můžete koupit moje VÝROBKY SKLADEM se slevou 15% po zadání kódu GAD-T3D-FAU ❤ Objednávky s hodnotou nad 3000 Kč mají dopravné ZDARMA ❤ Termíny dodání u jednotlivého zboží jsou orientační, mohou být i kratší ❤ Za Vaši přízeň i objednávky děkuji, Lenka

...na objednávku (desén i barevnost mohu na přání upravit)

Navrhla jsem pro Vás a následně vyrobila dětskou deku z designové francouzské látky s motivem růžových soviček, stromů, květin a ornamentů na šedozelenkavém podkladu, lem je z růžové látky s nepravidelným puntíkem, spodní část je z velmi jemného MINKY materiálu ve světle růžové barvě. Výplň tvoří hypoalergenní polyesterové rouno 180 g.

Látky jsem předem vyprala v ekologickém pracím prostředku, aby nedocházelo k zapouštění barev a srážení. Deku jsem pečlivě prošila, uprostřed do tvaru SRDCE, aby dobře držela tvar a déle vydržela.

Materiál: vrchní část 100% bavlna, výplň 100% polyester 180 g/m2, minky 100% polyester

Rozměry: cca 90 x 120 cm

Doporučuji prát na 30°C na jemný program, šetrné odstředění, nesušit na přímém slunci, žehlit na 1 tečku BEZ PÁRY - pouze vrchní bavlněnou část.

Doporučuji používat prací prostředky neobsahující bělidla či optické zjasňovače.

Deka je vhodná jako dárek pro miminko, na přikrytí, na hraní, na válení na zemi (použité rouno má výborné termoizolační vlastnosti a zároveň je měkké a krásně poddajné)

Deku je možné kombinovat s dalšími výrobky stejné kolekce, prohlédnout si je můžete zde.

Vyrobeno z látek opatřených certifikátem OEKO-TEX Standard 100 třída 1 - splňujících nejpřísnější kriteria pro děti do 3 let.

OEKO-TEX Standard 100: Je celosvětově nejuznávanější ekologické označení pro kvalitní textilie. Produkty s tímto označením byly analyzovány jedním z nejvýznamnějších mezinárodních institutů pro výzkum, a je tak garantována jejich naprostá nezávadnost.

DĚKUJI, ŽE MOJE VÝROBKY NEKOPÍRUJETE.

Menu
--