Domů Zboží Od Dárkové karty od LU

Dárek pro paní učitelku - andělská kolekce

370 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dárkové karty od LU

Katalogové č.: 10620227
Zobrazení: 1719x
Vloženo: 4.6.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dárková krabička s kartičkou a náramkem vytvořeným z minerálních kamenů praskaný křišťál, amazonit, onyx a chryzokol.

Velikost náramku je tvořena na velikost zápěstí cca 16,5 cm (jedná se o nejběžněji kupovanou velikost, navíc náramek je na pružném lanku, takže se přizpůsobí). Pokud by však byla paní učitelka příliš hubená, nebo naopak plnoštíhlá, doporučuji velikost upravit. Info mi napište do komentáře k objednávce.

Komponenty jsou z nerezu.

ONYX je tajemný černý kámen dodávající sílu. Brání a ochraňuje před negativní energií. Chrání náš život a pomáhá nám v těžkých obdobích. Přináší ráznost, vytrvalost a dovoluje nám stát se pány svého osudu. Zvyšuje sebedůvěru, sebekontrolu a léčí stará traumata.
AMAZONIT připomíná svými podmanivými odstíny tyrkysově zelené hlubokou průzračnou vodu, navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. 
Je nazýván „kamenem odvahy a pravdy“, používá se k hledání sebe sama, objevení vlastní pravdy a k překonání strachu.
Pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity, stanovit hranice a sebekázeň. Amazonit harmonizuje srdeční čakru a čakru hrdla,
používá se k posílení komunikace na všech úrovních. Vyrovnává mužskou a ženskou energie, stejně jako mnohé aspekty osobnosti, 
zejména probouzí soucit k ostatním, pomáhá vnímat obě strany problému a přijmout odlišné úhly pohledu.
CHRYZOKOL je velmi mocný kámen. Chrání před negativními energiemi a upevňuje mezilidské vztahy. Kromě toho přináší klid a vyrovnanost, eliminuje nervozitu. Často ho nosí lidé, kteří trpí různými fobiemi. Hojí zlomené srdce. 
Chryzokol se používá k léčbě celé řady nemocí. Skvěle detoxikuje a má blahodárný vliv na štítnou žlázu, plíce či slinivku břišní. Snižuje krevní tlak a posiluje svaly. Tiší menstruační křeče.

PRASKANÝ KŘIŠŤÁL je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Čistí a uzdravuje jednotlivé orgány, současně vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí. Křišťál je nejdokonalejší léčivý kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému. Podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Výborně působí při hojení popálenin. Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.

Menu
--