Domů Zboží Od Damaris Jewelry & Art

Colours of Life no. 2

1 986 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce50 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Damaris Jewelry & Art

Katalogové č.: 9854791
Zobrazení: 327x
Vloženo: 6.9.2018
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Možná nejste příznivkyní minimalismu a černobílá Vám nic neříká? Možná kolem sebe potřebujete barvy, orientální a geometrické vzory. Líbí se Vám nespoutanost, hravost, mix materiálů a pestré barvy? To všechno je ukryto v mé nové kolekci šperků Colours of Life.

Náušnice vznikly časově náročnou technikou šitého šperku. Tato technika je velice náročná na čas a preciznost. Výsledkem jsou ale originální a jedinečné šperky, které mohou být ozdobou Vašich šperkovnic!

Na tento pár náušnic jsem použila spoustu krásného materiálu, jak z tuzemska tak i ze zahraničí. Střed tvoří krásný ručně vyrobený skleněný knoflík v matné úpravě. Obšitý je kvalitním toho japonských rokailem. Za zmínku jistě stojí nádherná zakraniční metalická sutaška. Tyto sutašky jsou nejen krásné na první pohled, ale díky jejich zpracování, je šperk o mnoho pevnější a stabilnější, než u sutašek z viskózy. Horní část je tvořena z puzety z ch. oceli, která je osazena Swarovski kamínkem. Dále horní část tvoří Swarovski rivoli  12 mm, která je obšita Toho a mačkanými korálky. Velkou dominantou je pak spodní část, která je tvořena z mnoha druhů mačkaných korálků.

Rozměry: 10 cm x 4,5 cm (v x š) a váží 26 g (pár) - i přes svoji výraznost jsou velice příjemné na nošení, nemusíte se obávat :-)

Náušnice jsou impregnovány a dárkově baleny.

Udělejte radost sobě nebo někomu Vám blízkému. Tyto náušnice jsem vytvořila pro všechny ženy, které se chtějí odměnit a dopřát si něco jedinečného. Zasloužíte si to!

Více o této kolekci na mém bloguhttps://www.fler.cz/blog/colours-of-life-nova-kolekce-sperku-46155 

Menu
--