Domů Zboží Od černé náramky

cold little heart

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 10347673
Zobrazení: 54x
Vloženo: 22.2.2019
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥
Pro všechny SEDMILHÁŘKY! Náramek cold little heart z matného křišťálu, čirého křišťálu, růženínu, rodochrositu, stříbrného hematitu a růžového křemene  (velikost cca 8 mm) je doplněn kovovým korálkem s přívěškem ve tvaru srdce (chirurgická ocel).

Korálky skládány při krásné písničce Cold Little Heart (Michael Kiwanuka) ze seriálu Big Little Lies, poslechněte!

Parádně se hodí k cukrátku:

https://www.fler.cz/zbozi/cukratko-9762691

coldlittle heart8_cukrátko6

nebo k dvojitému melounovému:

https://www.fler.cz/zbozi/dvojite-melounove-10022384

coldlittle heart8_dvojité meloun4

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Přijměte pozvání k nahlédnutí do FOTOGALERIE V PROFILU pro Vaši inspiraci :)

Cena za jeden náramek, dle popisu určený.

Korálky jsou navléknuty na špičkovém elastomeru Beadalon, tedy návlek je extrémně pevný. Náramek je v délce cca 18 cm, odpovídající zápěstí cca 16,5 - 17 cm, dle toho, jak moc chcete mít náramek volný nebo pevnější. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují blahodárně tělo i mysl, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Křemen, křišťál je od pradávna považován za univerzální, nejúčinnější kámen, čistič, velmi silný zesilovač energie, kterou uvádí do naprosté harmonie, do nejdokonalejší rovnováhy. Ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí. Zároveň hluboce pročišťuje také lidskou duši a mysl a dovede vnést harmonii i do mezilidských a partnerských vztahů. 

Povzbuzuje psychiku, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky. Stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
 

Růženín je kámen symbolizující lásku a krásu. Vede k lásce k sobě samému, k vnitřnímu klidu, vyrovnanosti. Učí trpělivosti při řešení problémů, dává sílu odpouštět. Přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres a strach, nelibost, pocit viny. Napomáhá přijímání nezbytných změn, podporuje flexibilitu. Dodává životní energii.

Rodochrozit vnáší do života lásku a soucit. Dodává energii, uklidňuje tělo a emoce. Jemně vytahuje na povrch bolestné a potlačované city a umožňuje tak, abychom jim porozuměli, uvolnili je a rozptýlili je. Rodochrosit učí uvědomění si vlastní ceny, předpokladů a nadání. Podporuje lásku k sobě samému. Harmonizuje a vyrovnává osobnost. Do života vnáší světlo a radost. Do rovnováhy uvádí mužskou a ženskou stránku, které jsou v každém z nás. Rodochrozit pomáhá přijmout to, jací jsme a jaký je náš úděl a poslání. Výborný pro hlubokou meditaci.

Stříbrný hematit je je vynikající drahý kámen pro duševní i fyzické zdraví. Aktivuje naši vůli, odvahu a rozhodnost k činům. Odstraňuje psychické výkyvy. Ideální pro uklidnění mysli a lepší soustřednost. Přináší vnitřní klid, pocit tepla a bezpečí.

Menu
--