Domů Zboží Od Daminky

CLOISONE - nefrit, tygří oko

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Daminky

Katalogové č.: 9985778
Zobrazení: 213x
Vloženo: 22.10.2018
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

• CLOISONE • je náramek z modrého nefritu protkaného zlatavými třpytivými kresbami, prokládaný třemi odstíny tygřího oka. Kombinace, která z něj dělá neodolatelný doplněk nejen pro každoděnní nošení, ale i k večerním šatům. 

Tento náramek má očistnou sílu.

Velikost korálků: 8 mm
Vnitřní obvod náramku cca 17-18 cm (lze upravit na přání)
Navlečen na elastickém nylonovém vláknu

Náramek odesíláme uložený v ručně šitém dárkovém pytlíčku ze 100% BIO bavlny. Dárkové balení je zahrnuto v ceně náramku.

***

Nefrit

Už staří Číňané si z nefritu vyráběli číše, ze kterých pili, protože věřili v jeho očistnou sílu.Tlumí přepětí, zabraňuje agresivitě, tiší žal a smutek, pomáhá nositeli nevzdávat se a nepropadat beznaději.

Léčebné využití: Léčí záněty a nedostatečnou funkci ledvin, pomáhá vyplavování písku z močového ústrojí. Stimuluje funkci srdce, čistí organismus od zplodin a jedů, podporuje funkci střev.

*

Achát (Tygří oko)

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Je to kámen schopný konejšit a uklidňovat. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace. V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí. Mechový achát je kamenem hojnosti a bohatství.

***

Při objednávce více náramků platíte pouze jedno poštovné.

Menu
--