Domů Zboží Od Cíněnka

Cínovaný náhrdelník s modrým fosilním korálem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 10232734
Zobrazení: 639x
Vloženo: 16.1.2019
Počet srdcí: 55x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný náhrdelník s modrým fosilním korálem

Autorský náhrdelník - vyroben z cínu se stříbrem, měděného pocínovaného drátu, fasefovaného achátového korálku,bílé říční perly a kabošonu z fosilního korálu (kabošon je barvený). Velikost šperku je 7,1x4,6cm, zavěšeno na černé kulaté kůži.

Šperk je patinován,broušen,leštěn a ošetřen antioxidačním olejem. 

Zasílám v dárkové krabičce.

Korál je silným ochranným kamenem (kosterním pozůstatkem). Chrání před nehodami, projevy násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar. zajistí jeho budoucí zdraví. Nemluvňata nosí korálový přívěsek k utišení bolesti při prořezávání zoubků. Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.
Léčebné využití: reguluje menstruační výtok, odstraňuje poruchy trávení, veškeré bolesti trávicího ústrojí, oční potíže. Zastavuje krvácení.

Menu
--